2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قضاوتشون نمیکنم ولی میدونم اگر یه روزی مادر شدم تحت هیچ شرایطی رهاش نمیکنم چون در قبالش مسئولم و من به دنیاش اوردم اون نخواسته به دنیا بیاد

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

در کل عزیزم اینو بدون خانومای نی نی سایت همه شون پشتیبان زنای هرزه و خراب و زنای بی احساس هستن و زنایی رو ک طلاق میگیرن و بچه هاشونم ول میکنن میپرستن کلا عاشق چنین زنایی هستن شاید برات عجیب باشه اما حقیقت همینه شایدم خودشونم همچین زنایی هستن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

فک می کنن اینجور زنا زرگن خاک تو سرا

اره بخدا همشون پشت چنین زنایی هستن والا اینجور زنا حتی تو نی نی سایت هم شانس دارن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چه شانسی؟؟؟؟دختر عمه ی من شوهرش پسرشو برداشت برد ی استان دیگه لب مرز.خب چکار کنه؟

من اونو ک نگفتم کسایی رو گفتم ک خودشون بچه رو ول میکنن خانوم الکی جبهه نگیر