2777
2789
مشکلت چی بوده عزیزم

درست حسابی تشخیص ندادن. یکی میگه از دندونه، یکی میگه عفونته، یکی میگه عادیه، یکی میگه هوا عه

درحالی که بیشتر از ۱۰۰ تا درمان انجام دادم ولی هیچی به هیچی. منم دیگه ولش کردم تحمل میکنم

گوشم همش کیپه و صداها رو در حد دو سه درجه ضعیف تر میشنوم. مثل کسی که سرماخورده و گوشاش کیپ میشه و درد میگیره. هر از گاهی هم درد داره و وحشتناک تیر میکشه🫡 دیگه خسته شدم واقعا گوش سالم داشتن نعمته

🤍.
خیلی روی اعصابه. هر از گاهی گوشم باز میشه در حد ۵ دقیقه اونم تا میام ذوق کنم دوباره کیپ میشه😭 خیلی ...

عزیزم ایشالاه خوب بشی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روی لپ قسمت پایین یهویی یه گوله باد کرد اندازه سکه توش پر از عفونت بود نمونه برداری کردن یادمه با تیغ زدن روش ک توشو خالی کنن هی فشار میدادن دو سه نفر زخممو هی داخل زخم امپول میزدن و هی زخمم خونی میشد هی پانسمان هی دوباره باد میکرد یهو میترکید همه جام پر از عفونت و خون میشد

عشق ادمو احمق میکنه🖤
درست حسابی تشخیص ندادن. یکی میگه از دندونه، یکی میگه عفونته، یکی میگه عادیه، یکی میگه هوا عهدرحالی ک ...

اره عزیزم من خوندم چندین سال درگیر بودم هیچ دکتری تشخیص نمیداد تا بعد از سه سال که دیگه درد زدبه استخونم وشنوایی یکی از گوشامو برد تشخیص دادن ودرمان شدم

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞