2777
2789

من با اینکه هم سزارین داشتم هم عمل بینی، هیچ کدوم اونقدر حالمو بد نکرد نسبت به وقتی که انفولانزای اچ یک ان یک گرفتم رسما اون شب به شوهرم وصیت کردم. 

ابله مرغون و عفونت چشم(اینو تازه گرفتم) هم خیییییلی بد بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل من منم هر ماه ی زایمان سخت دارم

هعیی🥲🥲

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یه درد دیگم یادم اومد 

دندون عقلم رو جراحی کردم تا یه ماه شبا باجیغ ازخواب میپریدم اینقدر درد داشتم 

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
من یبار از طبقه بالای تخت دو طبقه افتادم رو زمین ولی اصلا دردم نگرفت 😂 حدودا ۹ سالم بودبعد وقتیم ۴، ...

وااای خدا بهت رحم کردههه😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

دختر یکم مراقبت کن از خودت😂

چشم🙈😂

وااای خدا بهت رحم کردههه😂😂

واقعا 😂

امیدوارم از این به بعدم همینجوری بهم رحم کنه تو این وضعیت 😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کرونا...تنگی نفس شدید تب ۴۳ درجه ضربان قلب ۱۹۸ رسما داشتم جون میدادم

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
واقعا 😂امیدوارم از این به بعدم همینجوری بهم رحم کنه تو این وضعیت 😂

امیدوارم😂

ممنون عزیزم چرا آزمایش دادیم گفتن تالاسمی هستین با دکتر مشورت کردم دارو بهم داد بعد خودش اجازه داد ب ...

انشالله که نی نیت سالمه و مشکلی نیست گلم نگران نباش و بدون استرس ازمایشتو انجام بده

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
الهییی قرص میخوری بهتر نمیشی؟تو دوران مدرسه چی اذیت نمیشدی؟

قرص و آمپول و هبچی جواب نمبده دیگه 

نه اذیت نبودم اصلا 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤