2777
2789
عنوان

منافذ صورت علتش چیه

68 بازدید | 9 پست

منافذ پرتقالی که روی گونس نه

از اونایی که یه کم بزرگتره

من چند تا دونه زدم😭

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

#پوست_پرتقالی/ پوست مرغی.. علت و درمان.

🅰️➖👈🏻علت : اسیدیته ی عرق بدن زیاده./ فساد خون بالاست...به خاطر مشکل و اختلال زیاد در کبد و اختلال کارکرد کلیه و⛔ البته که یبوست رو حتما رفع کن که علت جوش های سر سیاه هم، همینه (اگه در طول شبانه روز فقط یکی دوبار به سرویس مراجعه داری یا اینکه فقط یکی، دو بار دفع مدفوع داری،حتما یه فکری به حال خودت بکن😉)

🅱️➖غذاهایی که اسیدیته ی خون رو زیاد میکنه باید پرهیز کنید( اینترنت سرچ کن ببین چه غذاهایی میاد ) ... باید غذا و نوشیدنی هایی استفاده کنی که pH خون رو قلیایی میکنه.

🌸يکی از دستورات زیر اجرا بشه، 2 و 4 عالیه👇🏻🌸

1️⃣گلنار فارسی (گل انار فارسی) و بلوط و مازو رو مخلوط کن با هم و خمیر کن و بمال روی صورتت هفته ای سه بار.

2️⃣ماست و گشنیز رو با نمک کوه يا دریا باهم مخلوط کن، میکس بشه، خمیر بشه هردفعه میری حمام این خمیر رو درست کن و بمال رو بدنت و صورتت و پوستت ده دقیقه بمونه، با آب بشور. این اسیدیته رو جمع میکنه و کم کم از بین میبره..

3️⃣👈🏻👌🏻 عرق بید، کاسنی، شاهتره به اندازه مساوی + یه خورده عسل و قره قوروت و نمک دریا با هم مخلوط میکنی ، اسپری میکنی به صورتت صبح،عصر، شب قبل از خواب.. این ترکیب اسپری، منافذ باز پوستت رو از بین میبره و اسیدیته رو جمع میکنه و پوستت شفاف میشه.

4️⃣پاکسازی و تقویت کبد 👈🏻 به مدت حداقل چهل روز یا دوتا چهل روز👈🏻  در یک لیوان مخلوط مساوی از عرق بید، کاسنی، شاهتره بریزید، یک قاشق غذاخوری ترنجبین در آن حل کنید.سپس صاف کنید و در یک قوری بریزید، یک قاشق غذاخوری خاکشیر نیم کوب شده به آن اضافه کنید. یک قاشق مرباخوری پودر لیمو عمانی سیاه به آن اضافه کنید. (لیمو عمانی سیاه را با آسیاب پودر کنید میشه پودر لیمو عمانی)،با حرارت ملایم بگذارید تا بجوش بیاید،حدود 2 دقیقه بجوشد،بعد زیرش خاموش کنید. یک قاشق مرباخوری شکر سرخ يا عسل اضافه کنید و به صورت گرم و داغ میل کنید.

➖ این نوشیدنی👆🏻 حتما باید صبح ناشتا، بین ساعت 4 تا 7 صبح میل شود.

➖ میتونید شب آماده کنید و صبح فقط گرمش کنید.

5️⃣روغن بنفشه پایه زیتون داخل اَبرو هرشب تا 6 ماه، استفاده از صابون نمک،(عالیه) ،کرم ِ عسل، رفع یبوست،مصرف مخلوط آویشن و نمک دریا به نسبت یک (نمک دریا) و آویشن 5 برابر، قبل و بعد از هر وعده غذا.

6️⃣پودر صاف کننده خون 5 تا، مرکب یک 6 تا.

7️⃣حجامت عام و پرهیزات غذایی(به خصوص گوجه و رب گوجه اصلا استفاده نکن)

.محمد امین احسانیان.

🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ  سیاهدونه / لینک👇🏻

https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7

🩺 @siyahdune

برو دکتر من رفتم خوب شد روتین پوستی خوبی بهم نوشت

دکتر پوست برم؟

خاک تو سرم از خودم چند میلیون دادم مثلا روتین خریدم.ژن پوستیم خیلی خوبه فکر کن جوش نمیزنم بعد یه دفعه الان دیدم منافذ زدم😭

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دکتر پوست برم؟خاک تو سرم از خودم چند میلیون دادم مثلا روتین خریدم.ژن پوستیم خیلی خوبه فکر کن جوش نمی ...

اره برو دکتر من رفتم بهم ژل شستشوی لافارر پوست چرب آبرسان نو آکنه ضد آفتاب فیوژن واتر پرریم داد 

اره برو دکتر من رفتم بهم ژل شستشوی لافارر پوست چرب آبرسان نو آکنه ضد آفتاب فیوژن واتر پرریم داد

کاش میشد عکس بدم

تو عکس مشخص نیست 

فکر کنم مشکل هرمونی و کبد و این چیزا باشه

وگرنه من بهترین روتین و دارم

یکیش چرب منظورم بود😅

والا پوست من انقدر خوب بود همه حسرت پوست منو میخوردن

همون باید برم دکتر ازمایش بندیسه ببینم چه مرگمه دوباره

والا پوست من انقدر خوب بود همه حسرت پوست منو میخوردنهمون باید برم دکتر ازمایش بندیسه ببینم چه مرگمه ...

تحقیق کن یه دکتر خوب برو بعضیا الکی پول میخان درمانو طولانی میکنن درمانو... اگه مشکل هورمونی نباشه شوینده و ابرسال و د افتاب مناسب بزنی اوکی میشه