2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه جدایی داشتن بیان

38 بازدید | 3 پست

دیگه احساس می‌کردم داره از علاقم استفاده میشه چند روز چند روز توی بایکوت احساسی قرار میگرفتم، همه‌جا بد منو میگفت، تکلیف ارتباطمون مشخص نبود، یه روز حالم خوب و یک هفته داغون بودم، انقدر بی‌مهر بود که یادم میرفت اصلا وجود داره، انقدر گریه کردنم زیاد شده بود که همه فهمیده بودن، دیگه ذوق نداشتم همش توی خودم بودم از سایه‌ی خودمم میترسیدم، اکثر اوقات مقصر بودم انگار حق ناراحتی یا عصبانی بودن نداشتم اونم وقتی دلیلش خودش بود، من از جداییم خوشحالم اما خاطرات دارن آزارم میدن، تمام قول‌های دروغ اون و خانوادش، باباش بهم میگفت من خودم دختر دارم دنیا گرده .. فکر کردم آدمن فکر کردم انسانیت دارن، دلم میخواد چشم باز کنم پرت بشم به چند ماه بعد جایی که هیچ حسی دیگه نباشه

بازم میگم خوشحالم از جداییم اما اون واقعا کسی دیگه رو خوشبخت میکنه؟ فقط با من اینطوری کرد؟ 

اول‌هاش خیلی بهتر بود همه‌چی

چرا اونموقع که همه‌چی خراب شد بخشیدمش که الان جوابم رو با تهمت به خیانت بده و همه‌جا بگه من اینکار رو کردم؟ 

خدایا دلگرمم کن به حق همه‌ی دل‌هایی که شکست و تو بهترش رو براشون محقق کردی😭

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

من 

الان زن گرفته اون کارایی که الان به اون میکنه اگه به من میکرد طلاق نمیگرفتم سر هر چیز کوچیکی دعوا میکرد که چرا یه تار موهام بیرونه جرات نداشتم چادرم رو شونه ام بیفته الان با اون بدون چادر دست تو دست هم میگردن

من الان زن گرفته اون کارایی که الان به اون میکنه اگه به من میکرد طلاق نمیگرفتم سر هر چیز کوچیکی دعوا ...

همه‌ی چیزایی که ما جنگیدیم سهم یکی دیگه بشه ایشالا که کوفتشون بشه

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه‌ی چیزایی که ما جنگیدیم سهم یکی دیگه بشه ایشالا که کوفتشون بشه

اره بخدا یه هزاری نداشت ماست بخریم الان یخچال اون پراز خوردنیای خارجیه  به قول معروف برنجو دم کردم گداشتم واسه اون