2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی بااین آقایی که توتایپکات هس چرابچه دارشدی خوشت میاد همتون باهم اذیت بشینو این زندگیو تحمل کنید 

چطو به همسرتون میگین حرومی بعد ازشم بچه دارمیشی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ببخشید ولی بااین آقایی که توتایپکات هس چرابچه دارشدی خوشت میاد همتون باهم اذیت بشینو این زندگیو تحمل ...

نمیدونم ماه پیش کلا یبار اقدام کردم فکرنمیکردم باردار بشم چیکار کنم خودمم خستم از اذیتاش

نمیدونم ماه پیش کلا یبار اقدام کردم فکرنمیکردم باردار بشم چیکار کنم خودمم خستم از اذیتاش

مگه میشه فکرنکنی بچه داربشی اقدام یعنی خواستن بچه امیدوارم ازاین من بعد زندگیتو تومشتت بگیری بخاطر بچهاتم که شده 

من همسرم آدم خوبی نیس تایپکام ببینی میفهمی چن روز عقب انداختم خواستم بمیرم که جلوگیریم داشتم خودم لعنت کردم که چرا بادو ستاروش جلوگیری نکردم اونوقت شمامیگن اقدام کردین فک نمیکردین بشین شماخوبدن خودتونو بهترمیشناسین من میدونم که بدنم فعاله مشکلی خودم شوهرم نداریم ما  بااولین رابطه بچه دارشدیم 

پس باید حواسمونو خوب جمع کنیم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

امیدوارم بقول شما درست بشه زندگیم خیلی ناراحتم بخدا

چیبگم انشالله خیره برازندگیت حمدمیخونم