2777
2789
عنوان

ببینین خوب گفتم به شوهرم📷بیایین اسکرین شاتشو بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 83 پست
نه اونقد قربون صدقش برو که هوا برش دارهنه اونقد خشک باش که حسش از بین برهشما زیادی قدردانی کردیاشتبا ...

افرین دقیقا 

منم دیروز دیگه بهش نگفتم به بابام گفتم بیاد 

ولی خودش زنگ زد بزور گفت خودم میاد دنبالت و اومد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جان پیام منو گرففتی؟؟تاکید من روی اینه ک بهش بفهمونی ک ارزش اون خیلییی برات زیاده و حرفاش برات مهمهی ...

بخدا من همیشه این چیزارو رعایت میکنم همیشه کلی حواسم هست که چی بگم بهش حس قدرت کنه حس خوب بگیره حس ارزشمندی بگیره 

ولی خب زیاده روی کردم و نتیجه شده منت گذاشتن سرم 

بخدا من همیشه این چیزارو رعایت میکنم همیشه کلی حواسم هست که چی بگم بهش حس قدرت کنه حس خوب بگیره حس ا ...

کلا مردا یکم بیشتر بهشون بها بدی دور برشون میداره توام سعی کن از این به بعد برای چیزی که وظیفشه خیلی تشکر و اینا نکنی یه تشکر ساده کافیه

درست میگی تقصیر خودم بوده که اینطور شده از حالا کمتر تشکر میکنم تا بدونه وظیفشه

میدونی بدبختی ما چیه؟فکر میکنیم مردا مثل ماعن باهاشون مهربون برخورد میکنیم به شخصه من یکاری برای یکی کنم طرف ازم تشکر کنه دفعه بعدش دوبرابر بیشتر اون کارو میکنم بعد همین کارو با مردا میکنی هوا برشون میداره

باید فقط یه تشکر ساده کنی

میدونی بدبختی ما چیه؟فکر میکنیم مردا مثل ماعن باهاشون مهربون برخورد میکنیم به شخصه من یکاری برای یکی ...

دقیقاااا بخدا منم همینطور منم وقتی میبینم یکی تشکر می‌کنه بار بعد بیشتر و بهتر انجام میدم اون کارو ولی شوهرم فکر می‌کنه لطف بزرگی کرده و هوا برش میداره

افرین به شما دقیقاااا همین کارو میکنم وقتایی که خوشحالم میکنه اصلا دست خودم نیست هی تشکر میکنم هی ذو ...

اره عزیزم حق داشته با خودش گفته این دختر اصلا محبت و احترام ندیده حتما که آنقدر براش جالبه و خوشحاله سعی کن برا خودت همیشه احترام بذاریم اگه برات طلا سنگین خرید یا ماشین خرید اونجا خوشحالی کن و تشکر و بغل نه برا هر چیز کوچیک