(پیام بعدیتون رو نشد ریپلای کنم. این جواب اونه.)
ما هم برنج ایرانی به ذائقهمون سازگارتره منتهی اینکه از خوردن برنج ایرانی بیشتر لذت میبریم و عطر و طعمش برامون خوشاینده لزومی بر سلامت بیشترش نیست!
متاسفانه دانش و استاندارد کشاورزیمون پایینه و خیلی دیگه از محصولات کشاورزیمون هم تو فرایند صادرات برگشت میخوردند یا معدوم میشن... همین یکسال پیش محموله بزرگی از میوه ایرانی رو روسیه معدوم کرد.
نوع برنج و نوع خشک کردن و فرآوری برنج اونها متفاوته و از قضا عموم مردم جهان تو پخت برنجشون که فضای غالب هم نیست به نحوی متفاوت با ما عمل میکنند.
این نکته رو هم بدونید بد نیست که برنج بومی خود ایران نیست و در گذشتههای دور تحت تاثیر تجارت با شرق آسیا و رفت و آمد از جاده ابریشم از سمت چین وارد ایران شده.