2777
2789
عنوان

واقعا نمیفهمم چرا غذای ملت رو مسخره میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 140 پست

[QUOTE=365651829]هند و تایلند در بازار جهانی برنج بیشترین سهم از بازار رو دارند و برنج ایرانی به دلیل نداشتن استاندار ...[/QUOTEپس چرا اینقدر گرونه و خوش عطره.ولی هندی بد بو و بعد خودرن حالم بد میشه 

اتفاقا در مورد چای، چای ایران به لحاظ سلامتی وضعش بهتره.و فرآوری شیمیایی و اسانس‌های مضر که برای طعم ...

پس چرا چای ایرانی خوش طعم ندیدم ؟؟،هروی چای ایرانی دیدم طعم گس داره و بوش زیادی تیزه

فکر کنم ایرانی خوبشو صادرات میکنن بدهاس میمونن برامون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیاد متوجه منظورتون نشدم ولی اگه خورده برنج رو دوباره قالب کنن.بازم بهتره هندیه

برنجای دانه بلند هندی  اصل باشه بپزی مشخصه  عطرش خوبه خوش پختم هست. اما اگه کارخونه ای باشه(اکثر برنج سهمیه ای ها اصل نیستن)بپزی بو بدی داره  انگار سفتن

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

والا منم تو ماکارونی سویا میزنم چون اینطوری بیشتر دوست دارم قبلا هم برنج پاکستانی برند خاطره می‌خوردم ولی بزور ازسرم انداختن بس ک گفتن آی ضرر داره نمبدونم اله بله درحالیکه مزش خوب بود