2777
2789
عنوان

واقعا نمیفهمم چرا غذای ملت رو مسخره میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2147 بازدید | 140 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونا از شعور پایینشون هست 

وگرنه کیه ک داسته باشه و خرج نکنه 

البته ک سویا تراریخته هس بهتر کم بخورین 

ولی خب ایکه بیای بگی سویا میخورید و مسخره کنی خیلی بده 

اقتصاد ایران وضعیت معیشتی خونواده ها خیلی تعریف نداره

ایکه ایجور رفتار کنی سطع بیشعوری شما و خانوادتون نشون میده 

تو من قلب مونی مو مغرور ایخمت 

عزیز برنج کاشت هر کیفیتی داشته باشه عالیه.ولی برنجی که با دستگاه درست شده مضر هست.برنج تایلندی هم عا ...

بعضیاشون با دستگاه درست میشه  بپزی مشخصه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
کاری ب مسخره کردن ندارم.ولی خو برنج کیلوی 30 تومن اگ پلاستیک نیست پس چیه؟!

۳۰ هزار دیوانه ای نه

کیلویی ۸۰۰ میخرم 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

همینای ک اینجا مسخره میکنن و افاده میان ما اصلا از اینا نمیخوریم باید ببینی غذاشونو🤣😂

دیدم ک میگمممم بخدااا😂😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
والا شوهر اینبار برنج ایرانی خرید من اصلا دوست ندارم فقط برا کته اینا خوبه من عاشق دانه بلندم

بدنج ایدانی که خوب قد می کشه. اون عطر و طعمش مگه میشه دوست نداشت؟!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

شاید باورت نشه ولی 

این ادما که مسخره میکنن دوار تومور مغزی نمیشن 

چون اصن مغز ندارن 

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

اونا از شعور پایینشون هست وگرنه کیه ک داسته باشه و خرج نکنه البته ک سویا تراریخته هس بهتر کم بخورین ...

اصلا کاری به نداری نیست 

ما از بچگی ماکارونیو با سویا دوست داشتیم داریم از بوی گوشت چرخ کرده بدمون میاد بخوای با ادویه بو گوشتو بگیری غذا مزه ادویه میده. باگوشت چرخ کرده فقط کباب کوبیده یا تابه ای درست میکنیم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
مگه خودشون عقلشون نمیرسه !!

حالا منم نگفتم مسخره کردن خوبه

دارم میگم اینا مضر هستن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اصلا کاری به نداری نیست ما از بچگی ماکارونیو با سویا دوست داشتیم داریم از بوی گوشت چرخ کرده بدمون می ...

خب این بحثش آره 

ولی در کل من مشکل اصلی مملکت رو گفتم

وگرنه مامان من با سویا دوس داره ماکارانی 

من با  گوشت قرمز و عدسی و آلو🫠

تو من قلب مونی مو مغرور ایخمت