2777
2789
عنوان

چرا حال دل هیچ کس خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 58 پست
اره دقیقا.مشکلات باعث شده مردم خیلی به سمت اشتباه کشیده بشن خیانت ،دزدی ،شکوندن دل هم دیگه چشم و هم ...

بیشتر  چشم هم چشمی    دهن  همهرو صاف کرده    من  تو یه خانواده شوهر  بسی  همگی  پولدار  هستم  از بس  همه جاریا   به هم حسادت  دارن      اصلا  نمیشه    خوش  باشی  همش چشم هم چشمیه 

رحم کجا بود هر کی بتونه زندگیش رو نجات بده قانون جنگل شده

می‌دونی فکر میکنیم داریم نجات می‌دیم در واقع داریم غرق میشیم .من همسرم خیلی احساساتیه از یه شخصی که رو همسرم شناخت داشت ماشین خریدیم بخدا روز دوم یا سوم نزدیک 20تومن خرجش کردیم و کلی ماشینو بهمون گرونتر داد حالا بماند مکانیکم چندسالمونم برای اینکه بدهیاشو از جیب مردم بده چقدر سرمون کلاه گذاشت .امروز همسرم زنگ زد گفت شخصی که ازش ماشین خریدیم یه ماشین خریده برده کارشناسی فهمیده سرشو بد کلاه گذاشتن در واقع این آدم سود نکرد بلکه با پول ناراضی ما ضررم کرد .خوبه آدما گاهی به کارشون فکر کنن من خودم وقتی یه اتفاق بدی تو زندگیم میفته می‌شینم فکر میکنم چیکار کردم که این شد اگه هممون واقعا به این فکر کنیم شاید خیلیاشون اتفاق نیفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می‌دونی فکر میکنیم داریم نجات می‌دیم در واقع داریم غرق میشیم .من همسرم خیلی احساساتیه از یه شخصی که ...

چونکه وجدان ندارن از صب تا شب فقط ب فکر جیب خودشونن وقت فکر کردن ندارن 

می‌دونی فکر میکنیم داریم نجات می‌دیم در واقع داریم غرق میشیم .من همسرم خیلی احساساتیه از یه شخصی که ...

جوری شده که برادر به برادرش رحم نمیکنه اونقدر که سر پول همه به جون هم افتادن تازه اکثرشونم ادمای دارایی هستن و وضع خوب دارن

چون خیلی از آدم ها تحمل دیدن حال خوب آدم رو ندارند.

دقیقا.من خودم گاهی وقتا با دوستم بیرون میرم و بهم خوش میگذره سعی میکنم به کسی نگم چون انگار مردم چشم دیدن خوشی همو ندارن

وای این خیلی بده حس میکنی همش باید بدویی برسی به بقیه

بببین ما  مهمونی هامون  هم   فقط  برا چشم  در اوردنه  اون یکیه   در این  حده  اون یکی  سه مدل  غذا  دسر سوپ   دو مدل  ماست   سالاد  فلان    اونی یکی میاد  خفن  ترش میکنه   من  مهمونی  دادن  پدرم  در میاد  ۳  روز،میدوم  فقط  درست کنم چیز میز   

دقیقا.من خودم گاهی وقتا با دوستم بیرون میرم و بهم خوش میگذره سعی میکنم به کسی نگم چون انگار مردم چشم ...

بله متأسفانه. اگر هم ببینند خوشحالی ، هر طور شده سعی در از بین بردنش دارن.

کاربر مرد 

هم شرایط و دغدغه های مردم هم اینکه توقعات زیاد شده دیگه نمیشه از شادی های کوچیک لذت برد همه دنبال ایده ال ترین حالت هستن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی