2777
2789
عنوان

حس ششمی هستی

59 بازدید | 14 پست

من امتحان امروز رو قبول میشم؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بابا بخداااا چرههه حس ششم

اگه یکی بهتون بگه اره با تمام وجود باور میکنید؟

منم‌میپرسم ولی برا سرگرمیه جدی نگیرید

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

بابا بخداااا چرههه حس ششماگه یکی بهتون بگه اره با تمام وجود باور میکنید؟منم‌میپرسم ولی برا سرگرمیه ج ...

😂عزیزومم

میدانم ....

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینجور میگمم.متولد تیر یا بهمنی؟

نه گلم تو فصل تابستان ب دنیا آمدی.

یس

خوبه

من گاهی جواب میدم 😊استخاره هم میگیرم ولی برای خودم بلد نیستم حسم جواب نمیده 

خاستم بگم حس ششم واقعی و غیر واقعی داریم وتو ماورا هم همینه حس ششم بر گرقته اط الهامات هستش ک بحثش طولانیه نمیگم که زندگی ببند ب این ولی میتونه اشتباه هم باشه درکل همیشه اگر باشه هستش نه هم میتونه باشه بخاطر همین میگن ک ب فان نگاه کنید 🙏ک درسته چون آدما بعضیاشون زود باور هستید زندگیشون رو میبندد ب ی کلام! در حالی ک خدا عقل داده ب ادمیزاد

خوبهمن گاهی جواب میدم 😊استخاره هم میگیرم ولی برای خودم بلد نیستم حسم جواب نمیده خاستم بگم حس ششم وا ...

عزیزم برات صلوات فرستادم میشه جواب منو هم بدی لطفا اگ میشه🥲❤

امتحانی ک دیروز دادم بالای ۱۴..۱۵ میشم؟اگ اره بنظرت چند

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
درسته..

علی یارت باشه فعلا خاهرم🙏🩷

عزیزم برات صلوات فرستادم میشه جواب منو هم بدی لطفا اگ میشه🥲❤امتحانی ک دیروز دادم بالای ۱۴..۱۵ میشم؟ ...

احتمالش هست ولی حسم رو ۱۶ ۱۵ هستش قربونت همین عدد های ک خودت گفتی حس منم هست

@بیابیادلم_برات_تنگه‍ 

سوال پرسیدی تونستم اونجا جوابت بدم 

۲۲ سالمه 

علوم ماورا یا علوم غریبه  شناخت موجودات جن و یا خیای چیزای دیگع متافیزیک راجب فلسفه موجودات هستی خدا و اون دنیا میاد صحبت میکنه 

این علم وسع زیادی داره و یادگیریش کمی دشوار 

در کل شناخت موجودات اون دنیا هستش 

گفتم بهت بگم 

احتمالش هست ولی حسم رو ۱۶ ۱۵ هستش قربونت همین عدد های ک خودت گفتی حس منم هست

مرسی گلم❤

میشه اینم‌بگی بنظرت نامزدم حرفای امشبش حقیقت بود؟یا دروغ میگف؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂