2777
2789
عنوان

بی قرارم چیکار کنم حالم بده

115 بازدید | 8 پست

اکسم خودش از سر علاقه ای ک داشتم بهش رهام کرد و رفت چون خیلی عاشقش بودم و در دسترس بودم 

رفت با یکی رل زد ک اقوامشونه و دوست صمیمی خواهرشه و میدونست دختره وضع اخلاقی خوبی نداره(البته پسره نمیدونه ک من فهمیدم رل زده) 

یازده روزه علیرغم رل زدن با اون دختره منو بعد از یک ماه از اینستا انبلاک کرد( تلگرام و واتساپ بلاک هستم و پیج پسره هم قفله) من چون علاقه دارم بهش این باعث شده ذهنم درگیر شه و بی قرار بشم 

چرا اینکارو کرده بنظرتون؟

راهکاری دارید آروم شم؟

دنبالش نکن که چیکار میکنه،اینجوری به آرامش میرسی ،خودتو مشغول کن بیکار نباشی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی مشغولم ولی ب خودم نیام میبینم دارم چکش میکنم

درکت میکنم و همچین تجربه ای توی نوجوانی داشتم،دورهاشو میزنه و برمیگرده و اونوقت شما نباید قبولش کنی حتی اگه عاشقشی،چون اون لیاقت عشق تو رو نداره،الان که ازدواج کردم و بچه دارم فکر اون روزا رو میکنم که چقدر گریه کردم فقط به حماقت خودم میخندم ،باور کن راه برای آدم بهتری باز میشه اگه گذشته رو رها کنی ،اگه درگیرش باشی نمیتونی با آدمای جدید که واقعا انسانن و عشقتو درک کنن و لیاقتت رو داشته باشن آشنا بشی گلم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
درکت میکنم و همچین تجربه ای توی نوجوانی داشتم،دورهاشو میزنه و برمیگرده و اونوقت شما نباید قبولش کنی ...

ببین من بچه نیستم معلمم و الانم دارم درس میخونم پزشکی قبول شم و قطعا این اتفاق میوفته 

ولی وقتی چشمم میوفته ب اینک اون چقد خوشبخته و من داغون شدم فقط دلم میگیره 

ب خصوص اینک من بار اولی بود ک کسی رو انقد دوس داشتم

رفتش با بی رحمی حتی التماسش کردم بمونه نموند 

دلم میخواد تجربه کنه حال منو 

دلم میخواد پشیمون بشه میدونی خیلی سخته

[QUOTE=365651706] ببین من بچه نیستم معلمم و الانم دارم درس میخونم پزشکی قبول شم و قطعا این اتفاق میوفته ولی وقتی  . 

آفرین ،ان شاالله همیشه موفق باشی ،بسپار به خدا،با دل شکستت همه چیو بسپار به خدا ....فقط روی خودت تمرکز کن گلم ،بزار اونم با دیدن موفقیت تو پیشرفت تو ،مثل چی پشیمون بشه 

پشیمونی هم سودی نداره ،قطعا تو توی زندگیش نیستی تا ببینی چجوری تاوان میده عزیزم،از خدا برات بهترینا رو میخوام 

ممنونم چقد شما خوبید خدا ب دلتون همیشه آرامش بده

♥️🫂