2777
2789

دوشنبه امتحان داشتم رد شدم افسر خیلی تند تند همه چیو میگفت منم هول بودم مجازا وراهنما یادم میرفت یکی درمیان رد شدم 

شما از تجربه هاتون بگین یکم از استرسم کم بشه چقد سخته گرفتن گواهی نامه😥

دفعه اول مهم نیست همه استرس دارن 

من دفعه اول انقد هول شده بودم به جای راهنما برف پاک کن زده بودم نمیتونستم خاموششم کنم🤣🤣🤣 فکر نکنم کسی باشه که اندازه من گند زده باشه

من از قبل گواهینامه گرفتن دو سالی میشد که راننده بودم و خلاصه مشکلی توی رانندگی نداشتم ، توی شهر و جاده و ترافیک وهمجا خودم میرفتم و میومدم

ولی بار چهارم قبول شدم 

دفعه اول رسیدیم به یه تقاطع ( یه چهار کوچه خیلی خلوت ) افسر گفت دنده عقب بگیر منم گرفتم ، گفت ردی ! قبل تقاطع نباید دنده عقب بگیری 

دفعه دوم گفت برو از مینی بوس دوبل بگیر ( بهترین دوبل ممکن رو از مینی بوس گرفتم ) برگشت گفت ردی ! جلوی مدرسه نباید پارک کنی ! نگاه کردم دیدم دقیق اونجایی پارک کردم جلوی مدرسس

دفعه سوم بی دلیل منو رد کردن 

دفعه چهارم دیگه دم به تله ندادم و قبول شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از قبل گواهینامه گرفتن دو سالی میشد که راننده بودم و خلاصه مشکلی توی رانندگی نداشتم ، توی شهر و ج ...

افسر ما خیلی خوب بود خدایی اگه من حواسم جمع بود صدرصد قبول بودم چون گفت ی بار خاموش کنین اشکال نداره صادرکاتم مهم نیست برام 

به سه نفر جلوتر از من گفت ی پارک دوبل بزنین قبولین چون چندبار امدین نتونستن 

من بار ششم قبول شدم.هرکی بخنده دل پیچه بگیره.الانم رانندگیم عالیه

خوشبحالت بخدا من بار ششمم قبول بشم راضیم الان ی حس بدی دارم که نگو اونقد استرس دارم که ابروی سمت چپم از دیروزه میپره خوبم نمیشه 😢

خوشبحالت بخدا من بار ششمم قبول بشم راضیم الان ی حس بدی دارم که نگو اونقد استرس دارم که ابروی سمت چپم ...

بگم اعتماد برنفس بگیری .تازه مربی اشنا بود بهم گفت نشیتی تو ماشین افسر بگو فلانی سلام رسوند.اکر نمیگفتم اینم رد بودم🤣🤣