2777
2789
عنوان

تولد جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 120 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متنفررررررررررررم از این گداهایی که بنام تولد بقیه رو میچاپندیگه زن گنده تولدو با شوهرت بگیر سنی ازت ...

چرا خوبه که..اصل دورهم بودنه..ولی نباید بگه تولد ک کسی تو خرج نیفته بگه ی دورهمی ساده..من همیشه همینکارو میکنم ی کیک میخرم میریم با خانواده همسر دورهم میخوریم و شادو خوشحال همه ام میدونن تولدمه ولی ن چیزی میارن ن من انتظاری دارم از کسی

یه بسته شکلات بگیر

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱
اخه ۳۰۰چی میدن خدایی..ی بافت ساده ۵۰۰اب میخوره

تاپ ارزونه یا شال.

حتما نباید لباس زمستونی بده که.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

من اوایل فقط ی تولد گرفتم اونم خودم نگرفتم شوهرم و خانوادش گرفتن

پر جمعیتم بودن 

تا اون سال تموم شد من هر ماه مشغول خرید کادو بودم

دیگه به شوهرم گفتم نکن اینکارو دونفره تولد بیشتر میچسبه

عزیزم با شوهرت و بچه بری هزینه همون کیک و ابیموه و ژله و دسر و بقیه خوراکیها اندازه ۳۰۰ میشه همون لب ...

میگه هیچی نمیده 

حالا توضیح کامل در مورد پذیرایی نداده 

اگه ففط همون کیکی باشه که خودش درست میکنه قضیه فرق میکنه

اون حتی هزینه نمی کنه یک کیک بخره و توقع کادو داره ؟؟؟؟ برو یک شال یا روسری بخر در حد ۱۰۰ یا ۱۵۰ تومان . واقعا سیصد تومن پولی نیست ولی از آدمهایی که خودشون را زرنگ احساس می کنند و بقیه را احمق فرض می کنن (البته دور از جون شما) بدم میاد . 

چرا خوبه که..اصل دورهم بودنه..ولی نباید بگه تولد ک کسی تو خرج نیفته بگه ی دورهمی ساده..من همیشه همین ...

خوب شما فرق دارین اینها اسم تولد میزارن رو مهمونیشون و  هدفشونم کاملا مشخصه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است