2777
2789
عنوان

دخترم اینجوری زدم عذاب وجدانمو کجا ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کسایی ک تو صورت سر گردن کمر بچه ها میزنن  متنفرررررررممممم بزن رو دستش بزن ب پاش اخه کمرررر اگ مهره هاش چیزی بشه چی 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

اینکه یه قرمزی سادس از تجمع خون رفع میشه ولی غذاب رو ببر توی اموزش کنترل اعصاب 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه زیاد نمیزدمش از بچگی عادت به گاز گرفتن داره شدید گاز میگیره دستام پر از جای گازاشه حالا من تحمل ...

شما هم نباید تحمل کنی هر بار خواست گاز بگیره محکم نگهش دار بگو کار بدیه کسی حق ندارد به بقیه آسیب بزنه تو چشماش نگاه کن و بگو اصلا اجازه نده خودتو باباشو گاز بگیره بزار از سرش بره

از کسایی ک تو صورت سر گردن کمر بچه ها میزنن متنفرررررررممممم بزن رو دستش بزن ب پاش اخه کمرررر اگ مه ...

یجور میگی مهره هاش انگار با لگد کوبونده تو کمرش 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

میدونی الان این کتک دیه داره؟

میدونی شوهرت الان میتونی گواهی عدم صلاحیت برات بگیره

بچه رو ازت بگیره؟

بدن بچه هم مدرکه برای پزشک قانونی و دادگاه

لطفا بچه رو نزن

میدونم عصیانی شدی ی لحظه ولی سعی کن نفس عمیق بکشی دو تا داد بزن ولی نزنش

۵ سال خیلی کوچیکه 

اگه خدایی نکرده مهره کمرش میشکست؟ 

تو من قلب مونی مو مغرور ایخمت