2777
2789
فوژان مریض میشه؟

فوان برای خودش یه خطر بزرگ رو خریده یه اتفاقی که فرار کردن ازش خیلی سخته و شاید هم نتونه فرار کنه 

به خطر نه درواقع ۲_۳ خطر است ...

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

منم عدد بگم؟

بگو 🙂

نیتت چیه ؟

جواب سوال منم میدی ؟!

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فوان برای خودش یه خطر بزرگ رو خریده یه اتفاقی که فرار کردن ازش خیلی سخته و شاید هم نتونه فرار کنه به ...

اینقدر این خانم بی حیا و کثیفه یکذره شرف و انسانیت تو وجودش نیست از هر راهی که شده میخواد پول دربیاره. من واگذارش کردم به خدا اگه خدایی وجود داشته باشه. 

بگو 🙂 نیتت چیه ؟جواب سوال منم میدی ؟!به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟بهم پیشنهاد مید ...

37 

میخوام ببینم یه اتفاقی میوفته یا نه

به نظرم اگه خوشت میاد خودت شروع کننده باید باشی چون اون حرکتی نمیزنه

کاربری دست 98348نفره

اینقدر این خانم بی حیا و کثیفه یکذره شرف و انسانیت تو وجودش نیست از هر راهی که شده میخواد پول دربیار ...

ببین مطمئن باش جواب پس میده 

من کائنات رو قبول دارم ...

وقتی اسم فوژان رو گفتی یه صفحه خاکستری سیاه و سرمه ای جلوی چشمم اومد... (انرژی ام نسبت به آدمها خیلی قویه)

اونموقع نگفته بودی مشکل چیه ...

من مطمئنم پس میده ..‌

تو زندگی خودش برمیگرده ؛ به خصوص اگر کسی برای کسی دعا بگیره ...

این هم براش افتاد یه خطری که نمیتونه ازش خارج بشه ممکنه همون بیماری باشه ...

37 میخوام ببینم یه اتفاقی میوفته یا نهبه نظرم اگه خوشت میاد خودت شروع کننده باید باشی چون اون حرکتی ...

آره اتفاق خوبی میفته و اگر مشکلی باشه حل میشه ..‌.

37 میخوام ببینم یه اتفاقی میوفته یا نهبه نظرم اگه خوشت میاد خودت شروع کننده باید باشی چون اون حرکتی ...

حالا اون حسی داره یا نه ؟

اهل سیگار و مشروب و ... است ؟

رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟

از ظاهر و رفتارش بهم میگی ؟

چرا وقتی ازش سوال کردم جوابمو نداد ؟ نشنید ؟

ببین مطمئن باش جواب پس میده من کائنات رو قبول دارم ...وقتی اسم فوژان رو گفتی یه صفحه خاکستری سیاه و ...

ممنون عزیزم یکم آروم تر شدم. بعضی از کاربرا هیچی از دستشون برنمیاد فقط میان حرف مفت میزنن اعصاب خورد میکنن خدا ازشون نگذره. مرسی که آرومم کردی انشالله به بالاتر از آرزوت برسی ❤️

میشه حستو نسبت بمنم بگی؟اسمم آیدا

یه رنگ آبی آسمانی و سبز اومد تو ذهنم ...

این نشانه آرامش و حس خوبه

اکه تحصیل میکنی موفق میشی 

حس میکنم سمت زبان انگلیسی بری هم موفق میشی ولی تلاش میخواد 

حس ششم نیستما فقط انرژی که از آدما دریافت میکنم رو میگم

حالا اون حسی داره یا نه ؟اهل سیگار و مشروب و ... است ؟رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟از ظاهر و رفتارش بهم ...

الان نه اما بی میل هم نیست 

اره گمونم 

رفیق باز اره 

شاید هول کرده جواب نداده

کاربری دست 98348نفره

ممنون عزیزم یکم آروم تر شدم. بعضی از کاربرا هیچی از دستشون برنمیاد فقط میان حرف مفت میزنن اعصاب خورد ...

خواهش میکنم مهربونم 

نگران هیچی نباش مطمئنم که هیچ اتفاق بدی برات نمیفته و اون آدم جزای کارش رو پس میده 

به چشم دیدم ...

بعد ۵ سال همه چی از ذهنت پاک میشه فقط سعی کن بهش فکر نکنی ...

خواهش میکنم مهربونم نگران هیچی نباش مطمئنم که هیچ اتفاق بدی برات نمیفته و اون آدم جزای کارش رو پس می ...

میشه منم بگی دورت بگردم🥺🧡

با عشقم اشتی میکنیم؟ دوسم داره؟ 

کاربر جدید نیستم...   :)