یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه مشکلی داره که گره از مشکلش باز میشه و یه سری افکار بیهوده و پوچ داره به نظر میرسه بیدلیل نگرانه یه حس خوب و معنوی به سراغش میاد و طی یک ملاقات یا جلسه یا... درمورد موضوعی خاص صحبت میکنن که اون هم نتیجه خوبی داره و طی اون اتفاق در امنیت و رفاه و آسایش روانی و مالی قرار میگیره و به آرامش درونی میرسه و نگرانی هایی که داشته تمام میشه
میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
یه مشکلی داره که گره از مشکلش باز میشه و یه سری افکار بیهوده و پوچ داره به نظر میرسه بیدلیل نگرانه ...
میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
چرا از این معذرت میخای؟؟داره همش بهت توهین میکنه ت معذرت خواهی میکنی؟این یه موجوده عقده ایه عصبیه شم ...
من ندیدم پیامشو بخاطر همین نمیخواستم ناراحت باشه احساس بدی بهم دست داد که گفته بود جواب نمیدم من سوال پرسیدم مهم نیست ادما با حرف زدنشون شخصیتشون مشخص میکنن😊❤️
ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
یه مشکلی داره که گره از مشکلش باز میشه و یه سری افکار بیهوده و پوچ داره به نظر میرسه بیدلیل نگرانه ...
چطوریه که این خانم با دعانویسی زندگی منو داغون کرده با اون فامیل فاسدش بره راحت در امینت و آسایش و رفاه باشه ولی من الان مشکوک به سرطانم. من از خدا نمیگذرم خدا رو حلال نمیکنم اگه بلایی که سر من این خونوادهی فاسد آورده سر خود فوژان نیاد
ببین من با تاروووت میگم ؛ تو قضیه های احساسی باید خودت نیت کنی و بر بزنی و کارت بکشی ...بعد مدل فاال ...
خب الان تا یخ تولد بگم شما بجام کارت بکشی میشه؟
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹