2777
2789

دختره پرستاره  اخلاق و چهره  قشنگی داره با خانواده خوب  

پسره هم ادیتور هست اخلاق و چهره خوبی داره و خانواده خوب  ماشین خونه و هم داره 

و همسن هستن 

به نظرتون خوبه ؟

دختره تحصیل کرده است ولی پسره همون دیپلم رو داره

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادیتور یعنی چی؟

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
پسره تو خونه کار میکنه؟

آره 

ادیتور فیلم عروسی و ... هست 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

نه

چرااا

ادیتور یعنی چی؟

فیلم عروسی اینا درست میکنه 

خوشم نمیاد مرد همش خونه باشهاما خب احتمالا قبول کنم

همش هم خونه نیست   عکاسی داره اونجا کارشو میکنه که کنار خونه است 

فیلم عروسی اینا درست میکنه

وجهه شغلی خانم خییییلی بهتره بنظرم موردهای بهتر هم واسش پیش میاد.

اقا هم بهتره با یکی از هم صنف خودش ازدواج کنه .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
وجهه شغلی خانم خییییلی بهتره بنظرم موردهای بهتر هم واسش پیش میاد.اقا هم بهتره با یکی از هم صنف خودش ...

بله درسته 

ولی دختره خیلیییی عاشقشه خیلییییی