تازه بیدار شدم نه صبونه نه ناهار 😢دست خودم نیست هرکار میکنم ساعت خابم تنظیم نمیشه شب زود خوابیدم بازم دیر بیدار میشم..متنفرم از این همه بی برنامه بودن و پوچ زندگی کردن 😭😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بیابیاباهم بخابیم ک من بدترم اگر شیرازی هسی ک این توخون ماهس راهی نیست. اگر جای دیگه ک راهکاربدمت خخخ
چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿 چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆
من خوذمم حس میکنم هسم. حالندارم برم ازمایش دراین حد تنبلم. ماکلا تنبلیم اغلب شیراز. خاهرم اینانیستن اما.
من شامم شب درست میکنم یاصب ک دخترم میره مدرسه و میخابم تاالان شوهرم شب میاد. کاری ندارم
چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿 چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆