2777
2789

نه

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ولی موجودات رو مخی هستن که عادت میکنن به تنبلی و اکثرا بی دست و پا میشن ...شمارو نمیدونم ،خواهرو دختر خاله هام، و لامیلم دخترها اینطورن بااینکه سنشون بالاس 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

به قول معروف:

یک چمی! یک خمی! خدای ناکرده تو هم آدمی!

تو هیچ جمع و گروهی  یک انسان متین و فهمیده با این که راحت و آسوده و بی‌تفاوت بشینه و بقیه در حال تلاش و زحمت بیارن و ببرند و جمع کنند، خشنود نمی‌شه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

چه ربطی به پوچ و تهی داره! بلاخره یروز مجبور میشه کارشو خودش انجام بده تا همیشه که دورش شلوغ نیست بقیه انجام بدن، یا اینکه انقد وضعیت مالیش اوکی باشه که کسی رو‌استخدام کنه واسه کارهای خونه‌ش.

ولی در کل پوچ و تهی نیست.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من خودم مادرم

دخترم هشت سالشه بیشتر از حد توانش کمک میکنه بهم

گاهی نصفه شباهم بیدارمیشه خودش خواهرشو اروم میکنه تا من شیرشو اماده کنم

قطعا برای یه مادر و خدایی که اون بالاس یه دختری که کمک نی ه با اونی که کمک نمیده یه تفاوتی داره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

من دوستم سی سالش بود دست به سیاه سفید نمیزد حتی مامانش با سینی غذا میبرد اتاقش... طفلک مامانش مریض هم بود

دختره خیلی آدم به درد نخور و پوچی بود

حالا تو اگه سنت کمه و درس داری اشکال نداره ولی اون سنش زیاد بود