2777
2789

از زنی حرف میزنم که خواهر همسرمه

کادوهای مناسبتیش کمتر از تک دست و گردنبند و سکه تمام نیست

از زنی که تفریحاتش کافه و خرید و سفر با دوستاشه

همش یا کلینیک زیباییه یا آرایشگاه

همسرش کارخونه داره و خوب خیلی پولدارند

الان بچه ی چهارمش رو بارداره اولی11- بعدی 7- بعدی 3 ساله

این سه تا بچه که سه تاشون دخترند کلاسی نیست که نرفته باشند

لباسی نیست که نپوشیده باشند

و اسباب بازی نیست که حسرتش رو داشته باشند

اما روزی دو سه بار از مادرشون کتک میخورند

بلا استثنا

از مادری کتک میخورند که وقتش صرف پخت و پز و شست و شو نمیشه خسته ی کار خونه و بچه داری نیست

چون تمااااام ایام هفته خونه مادربزرگند و وظیفه نگهداری و خورد و خوراکشون بعهده ی مادرشوهر منه

فقط میگه حوصلشونو ندارم

فحشهایی بهشون میده که ارازل و اوباش بهم نمیدن

بچه هاش بشدت بد دهن و پرخاشگر و دروغگوان-

خیلی عذر میخوام اما

دختر 7 سالش دیروز به من گفت تو کلاس یکی از بچه ها بهم خوراکی نداد میخواستم ک..ص و ک..ونشو یکی کنم     

بچه ی 3 سالش دیروز که خونه مادرشوهرم بودند و میخواستن برن بیرون لباس گرم تنش نمیکرد و لجبازی میکرد

مادرش بچه رو لخت کرد فقط یه شورت تنش بود و کردش تو حیاط

درو قفل کرد

چهل دقیقه هر چقدر مادرشوهرم خودشو زد و جیغ و داد کرد درو باز کن بچه سینه پهلو میکنه گوش نداد

صبح بچه تب دار رو آورد انداخت خونه ی مادرش و رفت باشگاه

من اما یه بچه دارم پول نداریم به دوم و سومی فکر کنم

بچم شاید نتونه به تمام خواسته هاش برسه

اما تمام تلاشمو میکنم روح سالمی داشته باشه

تک فرزند سالم بهتر از چند فرزند بیماره

البته که همه اینطور نیستند ولی تو این سایت 99 درصد عقیده دارند اگر شرایط مالی خوبه تک فرزندی اشتباهه

اما من میگم قبل از پول،  داشتن پدر مادر سالم  اولین شرط برای فرزند آوریه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
خب این اعصاب مصاب نداره چرا بدنیا میاره

چون شوهرش بچه ی زیاد دوست داره

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا موافقم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
حتما پسر میخاد ک چهارمی ام آورده

نمیدونم شاید

ولی طرز فکرشون اینه که اینهمه مال و اموال داره شوهرش،  بچه هم باید داشته باشه که بعدا هدر نره اموالش

حرفت کاملا درسته

خانواده ای هست آشنای مائن 

ثروت زیادی دارن کلا ثروتشون طایفه ای زیاده

بچه هاشون بهترین ماشینا رو دارن بهترین لباس هارو میپوشن

اما افکارشون خیلی قدیمیه

هر دختری که توی این خونه به دنیا میاد همیشه به خودکشی فکر میکنن

پسراشون هیچوقت به دلخواه خودشون همسر انتخاب نمیکنن 

چه برسه دختراشون

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

خواهرشوهرت مشکل روانی داره 

مطمئن باش اگه یکی هم بچه داشت همین بود

خواهرمن۴تابچه داره اصلاخونه هم ندارن 

فقط بیاوببین چه بچهایی تحویل جامعه داده 

مودب وباایمان 

دختراولش دندون پزشکی قبول شده پسرش هم امسال کنکورداره 

خواهرشوهرت مشکل روانی داره مطمئن باش اگه یکی هم بچه داشت همین بودخواهرمن۴تابچه داره اصلاخونه هم ندار ...

منکر نمیشم قطعا خواهر شما روان سالمی دارن وگرنه بیا مقایسه کن 

خواهرهمسر من پول داره ولی بچه های سالمی نداره

خواهر شما پول نداره ولی بچه های درستی داره

حرفم اینه که ایشون فقط به جهت اینکه پول داره فک میکنه باید خانواده ی بزرگی تشکیل بده

در حالی که پایه ی فرزند پروری روان سالم پدر و مادره ، نه پول