2777
2789
عنوان

اختلاف سنی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 51 پست
چطوری سنتی ازدواج میکنید ناموسا؟ ندیده و آشنا نشده عاشق نشده، کلی تجربه نکرده بیرون با هم نرفته و... ...

نظرتون محترمه واسم

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من۸تا۱۲سالو قبول دارم واز زیر سه سال مخالف 

نظرهرکس فرق میکنه

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

سن شناسنامه ای خیلی مهم نیست

مهم سن عقلیه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بنظرم خونه داشتن این دور و زمون خیلی مهمه 

آدم شوهرش کم درآمد باشه ولی خونه داشته باشه بهتر از اینکه در آمد خوب یا متوسط باشع ولی خونه نداشته باشه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
ببخشید . اما خدا شاهده ی لحظه فکر کردم خودتون ۷۸ سالتونه و نامزدتون ۷۰ سال ،🤭

منم اولش همین مدلی خوندم 😂

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
چطوری سنتی ازدواج میکنید ناموسا؟ ندیده و آشنا نشده عاشق نشده، کلی تجربه نکرده بیرون با هم نرفته و... ...

نه ولی همه ی اون مراحلو بعد این مرحله می گذرونیم

هر کس هم ادم راه نمیده اول یه براورد و تحقیقی می کنه طرف و خانواده ش چطورن بعد اجازه ی حضور رسمی میده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
نه ولی همه ی اون مراحلو بعد این مرحله می گذرونیمهر کس هم ادم راه نمیده اول یه براورد و تحقیقی می کنه ...

شما میتونی یه ساختمون رو بدون پی ریزی و آرماتوربندی بسازی؟ نه

پس پایه و اساسی باید باشه، کشش و میل و جذبی باید به طرف داشته باشی و یه جرقه اولیه باشه تا بتونی باهاش خاطره بسازی 

من اول باید کسی به دلم بشینه و علاقه ای باشه تا حتی بتونم یه کافه باهاش برم

چطوری میشه با کسی که هیچ حسی نداری و هیچ پیش زمینه ای نیست بری بیرون مثلاً ؟ مخصوصاً برای مردا 

حتی معرفی شدن هم تخمیه یعنی من اونقدر عرضه ندارم پارتنر آینده خودمو خودم انتخاب کنم و عاشقش بشم/عاشقش کنم 

چون ازدواج سنتی خیلی موفق تره تا ازدواجهای الان قدیم همش سنتی واینقدر جدایی طلاق نبود

شما میتونی یه ساختمون رو بدون پی ریزی و آرماتوربندی بسازی؟ نهپس پایه و اساسی باید باشه، کشش و میل و ...

موفق باشید

جوابتون رو دارم ولی با این ادبیات سخیفی که صحبت می کنید تمایلی به ادامه صحبت ندارم

چرا چشه بنده خدا هرشغلی مهمه مهم اینه اونطرفت ارزه داشته باشه

عرضه