2777
2789
عنوان

من از اینکه بچه هامو پشت سر هم با فاصله کم به دنیا آوردم راضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 104 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی وقتی بچتون یک سالو سه ماهش بوده دومی رو باردار شدین؟؟بعد موقع بارداری میشه به بچه شیر داد؟

من دخترم یکسال و ۲ ماهش بود که فهمیدم باردارم تا پنج ماهگی بارداری شیرش میدادم ،،،دیگه هم باردار بودم هم شیر میدادم 

یعنی وقتی بچتون یک سالو سه ماهش بوده دومی رو باردار شدین؟؟بعد موقع بارداری میشه به بچه شیر داد؟

اره شیر خشک هم میدادم 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

من دخترم یکسال و ۲ ماهش بود که فهمیدم باردارم تا پنج ماهگی بارداری شیرش میدادم ،،،دیگه هم باردار بود ...

آخه یه جا خوندم نمیشه همزمان هم حامله باشی هم شیر بدی ،مادر و جنین ضعیف میشن شیر خوبی هم به بچه نمی‌رسه🫤برای شما مشکلی پیش نیومد؟

آخه یه جا خوندم نمیشه همزمان هم حامله باشی هم شیر بدی ،مادر و جنین ضعیف میشن شیر خوبی هم به بچه نمی‌ ...

اتفاقا دکتر گفت فقط مادر ضرر میبینه هم بچه شیرسو میخوره هم جنین تغذیه شو می‌کنه از مادر ،فقط مادر ضعیف میشه و ضرر میبینه 

چرا اتفاقا کمخونی و کمبود ویتامین دی و خیلی ضعیف شدم بدجور راه میرفتم سرگیجه می‌گرفتم ، ولی دلم برای دخترم می‌سوخت دیگه تا ۵ ماهگی شیرش دارم 

بخدا سن بالاها حوصلشون بیشتره نمی بینی مادربزرگا چقدر نسبت به نوه ها مهربونترن .

برا ما ک کاملا برعکسه مادرم حوصله خودشم نداره. خاهرام مدام از بچه هاشون بدشون میاد. منم کلا دلزده شدم.