2777
2789
عنوان

یه سوال

110 بازدید | 18 پست

میدونم سوالم مسخرس

ولی قمر در عقرب یعنی چی🥲😂

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماه میره توی صورت فلکی یا برج عقرب 

میگن اون موقع کارهای مهم رو نباید انجام بدی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

یعنی در اون روز از ماه نحسی هست اتفاقای نحس میوفته

یاخدا

واقعیه یعنی؟

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

قمر در عقرب پدیدهٔ نجومی عبور کره ماه از زمینه صورت فلکی عقرب (کژدم) یا از امتداد برج فلکی عقرب است که هر ماه قمری یک بار رخ می‌دهد و معمولاً دو تا سه روز طول می‌کشد. در ستاره‌بینی از قدیم، پدیدهٔ قمر در عقرب نشان از واقعه‌ای شوم (نحس) دانسته می‌شده است.

"قمر در عقرب" یک اصطلاح در فرهنگ ایرانی است که به معنای زمانی است که ماه در برج عقرب قرار دارد. این زمان به طور سنتی به عنوان زمانی نامناسب و پرخطر شناخته می‌شود و برخی افراد بر این باورند که در این دوره، انجام کارهای مهم یا سفر کردن ممکن است با مشکلاتی همراه باشد.

این اصطلاح بیشتر در زمینه‌های نجومی و فرهنگی مورد استفاده قرار می‌گیرد و برخی افراد به آن اعتقاد دارند. اما در نهایت، این موضوع به باورها و سنت‌های مختلف بستگی دارد. 

قمر که یعنی ماهعقربم که یعنی عقربقمر در عقرب هم نمیدونم يعنی چی

😂😂

گویا اون روز نحسه

من تا امروز نمیدونستم بعد گفتم همه میگن قمر در عقربه یبار بیام بپرسم ببینم معنیش چیه که ای کاش نمیپرسیدم

استرس گرفتم اصن

از دیرباز، آدمی‌زاد کنجکاو با سقف بالای سرش داستان‌ها داشته...

ستارگان و اجرام سماوی که قابل مشاهده بودند، شمایل و  حرکات و وضعیت هندسی‌شون نسبت به هم منشأ تامل و  خیال‌پردازی و... بودند.

منشأ پرداختن به جادوگری و پیشگویی و... بودند.

و هنوز هم در عالم نجوم این خیال‌پردازی‌ها و اسامی که بعضاً  از هزاران سال قبل به کار برده شدند، مورد استفاده هستند.

قمر در عقرب هم یکی از مصادیق این موضوعه که وقتی از نظر رصد و نجوم ماه از یک سری از این ستاره‌ها که صورت فلکی عقرب رو دارند (اتصال نقاطی که این ستاره‌ها رو به هم وصل می‌کنه شکل عقربه) عبور می‌کنه می‌گن قمر در عقرب رخ داده و یک سری باور و انگاره  در مورد چنین موقعیت زمانی از گذشته دور وجود داشته و ظاهراً هنوز هم هست.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
از دیرباز، آدمی‌زاد کنجکاو با سقف بالای سرش داستان‌ها داشته...ستارگان و اجرام سماوی که قابل مشاهده ب ...

پس در واقع اینم خرافاته

پس در واقع اینم خرافاته

من چنین ادعایی نکردم. 

تو آموزه‌های دینی هم یک سری اعمال رو بر اساس امور تقویمی که به پدیده‌های نجومی مربوطه توصیه یا نهی کردند. 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.