2777
2789
تدریس ریاضی خصوصی برداریکم از مشکلات مالیت کم میکنه بعداالانم دانشجویی خیلی جاها میتونی به عنوان مرا ...

ینی برم مدرسه ها بگم مراقب میخواین بیام؟ 

چطوری تدریس خصوصی ریاضی کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی برم مدرسه ها بگم مراقب میخواین بیام؟ چطوری تدریس خصوصی ریاضی کنم

اگه معلم ابتدایی بشی میتونی تدریس برای کلاس خودت بزاری

نه گروه داره تو شهرخودتون کسی نمیتونه بره سرکلاس میگن دانشجو معلم بره جاش تو شهر خودتون بگرد پیدا کن

توصیه میکنن ینی کسی وارد شه میشه توضیح بدین من ترم اولم از همه جا بی خبر

حقوقشون حدود 12-13 هست که به نظرشون با توجه به اینکه نان اور خانواده نیستن خوبه(یعنی اونقدر کم نیست که نله کنن)

به قول خودشون با تعطیل شدن بچه ها تعطیل میشن پس راحت تر از مشاغل دیگه هست که کل سال و باید سرکار باشن

فشار کاری که تو محیط مردونه هست و ندارن

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
اگه معلم ابتدایی بشی میتونی تدریس برای کلاس خودت بزارینه گروه داره تو شهرخودتون کسی نمیتونه بره سرکل ...

ابتدایی نیستم کارفناوری ام همه امیدم اینه ارشد فیزیک بخونم تدریس خصوصی کنم

ممنونم با چند سال سابقه انقدره؟

خواهرم فوق داره و 3 سال سابقه

همسر برادرم لیسانس داره دانشگاه فرهنگیان خونده و 10 سال سابقه

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
با ۷ سال سابقه اختلاف حقوق یکیه؟

عزیزم

خواهرش فوق لیسانسه یعنی می‌تونه استاد دانشگاه هم بشه..هرچی مدرک بالاتر حقوق بیشتر..البته اینجوری تعهدات دوبرابر میشه یعنی ۸ سال باید بری همون محل خدمتت کارکنی.

اما زن داداششون لیسانس دارن..و برای بالا رفتن حقوق حدود۱۰ الی ۱۵ سال سابقه لازمه

گُلْی کِِه آنْ روُز دیْدًمْ