2777
2789
عنوان

باهاش قهر کردم و حالا می‌خوام آشتی کنم اینجوری برخورد می‌کنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 30 پست
همش حالش بد بود بهش گفتم دلت پیش من نیست ک همیشه ناراحتی اونم گفت من تلاشمو برای نفر قبلی کردم دیگ ک ...

برای چی گفتی دلت پیش من نیست که اینجوری جواب بده. یکم کمرنگ میشدی براش، ببینی چکار میکنه. یکی از بی خوذترین سوال ها و حرفا به پسرها همینه یا اینکه بگی چقذر دوستم داری. اشتباه کردی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همش حالش بد بود بهش گفتم دلت پیش من نیست ک همیشه ناراحتی اونم گفت من تلاشمو برای نفر قبلی کردم دیگ ک ...

کاش اینو نمیگفتی

ولی بهش زمان بده، ایشاا..  خوب میشه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

الان دو روزه ازم بی خبره

من باشم یکی دو هفته رو تو همین حالت میمونم اگه خبری نشد باهاش یه دیت میذارم و همه چیزو روشن میکنم و اگه عاقلانه بود ادامه میدم باهاش

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چه پررو. عملا گفته من هنوز دلم پیش قبلیه و تنها کسی که برام ارزش داشت همون قبلی بود. اگه کشش نداشته غلط کرده وارد رابطه جدید شده. بفرستش پیش همون قبلی. بلاکش کن بابا

چه پررو. عملا گفته من هنوز دلم پیش قبلیه و تنها کسی که برام ارزش داشت همون قبلی بود. اگه کشش نداشته ...

در مورد این موضوع زیاد صحبت کردیم با هم اون شب حالش خیلی خراب بود به خاطر مشکلایی که داره احتمال میدم واسه همین این حرفو زد 

منم نمک پاشیدم رو زخمش

چقدرزمان بدم می‌ترسم کلا نیاد

اگه نیاد یعنی نمیخوادت

یه هفته نرو سمتش 

بعد یه پیام بده ببین چی میگه

و در کل سمت این جور رواط نرو

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨