جدیدا یه قانونی اومده البته قبلا هم بود. باید از رئیس دادگستری استان درخواست بده تا براش غرامت بدن و ...
این پولو دولت میده یا مجرم اصلی؟
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چیکار کرده بودن جرم شون چی بود یه کم تعریف کن من خیلی به این چیز ا علاقه دارم
بنظرم علاقه نداشته باش کلا از این جور بحثا فاصله بگیر تو فرکانسش نباش خدا هیچکسو گرفتار زندانو دادگاه نکنه الهی
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
بنظرت کسی ک ۱سالو نیم ب صورت بلاتکیف زندان بوده و دراخر اگه تبرئه بشه امن زندانیا براش سو سابقه ثبت ...
طبق ماده 163 قانون مجازات اسلامی تقاضای غرامت و جبران از کمسیون استانی کنید تا دولت بهتون ایام بازداشت و که برایت گرفتین جبران کنه پول می ده و عملا هم می ده. پول خوبی هم میده
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
طبق ماده 163 قانون مجازات اسلامی تقاضای غرامت و جبران از کمسیون استانی کنید تا دولت بهتون ایام بازد ...
هنوز تبرئه نشده اما قاضی گفت احتمالش هست تبرئه بشه قاضی رای غیابی داده و محکوم شده ما اعتراض زدیم و رفتیم باقاضی حرف زدیم گفت پرونده میره دادگاه تجدیدنظرو احتمال داره تبرئه بشه بنظرتون احتمالش هست دادگاه تجدید نظر تبرئش کنه چون رای غیابی صادرشده
هنوز تبرئه نشده اما قاضی گفت احتمالش هست تبرئه بشه قاضی رای غیابی داده و محکوم شده ما اعتراض زدیم و ...
رای غیابی ربطی به تبرئه شدن نداره. متهم در دادگاه حاضر نشده رای غیابی دادن. اینکه من در جریان پرونده نیستم و اسناد و مدارک و مطالعه نکردم نمی تونم بگم نتیجه تجدید نظر چی میشه. ولی قاضی در جریانه اون بهتر به پرونده واقفه.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
رای غیابی ربطی به تبرئه شدن نداره. متهم در دادگاه حاضر نشده رای غیابی دادن. اینکه من در جریان پرونده ...
شما وکیل هستین؟
میتونم بپرسم کدوم شهرین