2777
2789
اره عکس گرفتن با پلاک

اون تا همیشه واسه سو پیشینه بالا میاد.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اجرا نشد سال 89 بود که سه چهار روز زندان اصلی بودم

نه سابقه محسوب نمیشه. شلاق تعزیری کلا سابقه محسوب نمیشه. حدی بعد 2 سال پاک میشه. خیالت راحت باشه نگران نباش این تخصص منه و شغلمه. همین جوری بهت نمیگم تا الکی خیالت راحت کنم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

مرسی عزیزم حالا به نظرت چطوری بفهمم که از سیستم پاک شده

خواهش میکنم. گفتم دیگه برو دفتر خدمات قضایی هزینشم کمه. بگو گواهی عدم سو پیشینه. میخام اونا تا 2 ساعت برات از دادگستری و قاضی با مهر و امضا گواهی میگیرن. 

خواهش میکنم. گفتم دیگه برو دفتر خدمات قضایی هزینشم کمه. بگو گواهی عدم سو پیشینه. میخام اونا تا 2 ساع ...

اونجا هر چی باشه می نویسن برات

نه سابقه محسوب نمیشه. شلاق تعزیری کلا سابقه محسوب نمیشه. حدی بعد 2 سال پاک میشه. خیالت راحت باشه نگر ...

بنظرت کسی ک ۱سالو نیم ب صورت بلاتکیف زندان بوده و دراخر اگه تبرئه بشه امن زندانیا براش سو سابقه ثبت میشه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
بنظرت کسی ک ۱سالو نیم ب صورت بلاتکیف زندان بوده و دراخر اگه تبرئه بشه امن زندانیا براش سو سابقه ثبت ...

جدیدا یه قانونی اومده البته قبلا هم بود. باید از رئیس دادگستری استان درخواست بده تا براش غرامت بدن و سابقه که کلا براش محسوب نمیشه. می تونه تقاضای غرامت هم بکنه و بهش پول میدن