2777
2789
واییی چه رمانتیک 🥹🥹😍

🥲🥲💜

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چقدر خاطره ها قشنگ بود و رمانتیک از سر شب دارم میخونم دلم براتون قنچ رفت خدا همتون رو حفظ کنه با همسراتون😍😍

خیلی کیف کردم😅❤️

و همچنین اعصابم خورد شد سر اون کاربر اسمارتیز عقده ای ،بی فرهنگ که اومد تاپیک به این قشنگی رو خراب کرد با چرت و پرتها و دری وری هاش کاش اینجور آدما تو سایت نبودن یا میشد انداختشون بیرون یا لاقل نظرات مفتشون رو پاک کرد که اعصاب بقیه خورد نشه شرمم شد از اینکه همجنسشم داشت میمیرد از شدت حسود و عقده زنیکه بی فرهنگ ،ببین اینو مخصوص خود بیشعورت میگم‌پاچه پاره من شوهر که کردم شوهرمو روز عقد ۳بار کتک میزنم و میام اینجا مخصوصا به تو میگم که از شدت فشار پاره بشی 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
۸ساله ازدواج کردم هنوزم خجالت میکشم تو روشنایی یا روز یا حموم رابطه برقرار کنم..خجالت میکشم تو اون ل ...

اشکال نداره اشکال نداره🤣🤣خاطره میشه

🥲🥲💜

عزیزم من تو پست ها ،پست های شماروهم خوندم لطفا دیگه ناراحت نباش و روز خوبتو خراب نکن گلی ،از دور میبوسمت بهت تبریک میگم و محکم بغلت میکنم

عزیزم من تو پست ها ،پست های شماروهم خوندم لطفا دیگه ناراحت نباش و روز خوبتو خراب نکن گلی ،از دور میب ...

عزیزدلم مرسی بهم لطف داری💜💜

قربونت منم از راه دور میبوسمت آبجی😘😘😘بیا بغلم🫂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

چون دارم واقعیت و میگمامثال شمایین که فقط دنبال شوهرین که فقط شوهر کرده باشینحتی طرف قبل عقد تلفنی ا ...

تو بعضی دهاتا همینجور دختر میدن 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
شوهرم میگه چرا دوس نداری تو روشنایی روم نمیشه بگم خجالت میکشم..میگم اگ تو اون شرایط ببینم قیافتو خند ...

وای نمیتونم بلند بخندم🤣🤣🤣خدا نکشتت آخه بهونه دیگه ای نبود این چی بود گفتی دختر🤣🤣🤣🤣🤣

وای چقدر خاطره ها قشنگ بود و رمانتیک از سر شب دارم میخونم دلم براتون قنچ رفت خدا همتون رو حفظ کنه با ...

فک کنم خودش قبل ازعقد ی دور به شوهرش....

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰