2777
2789
حالا تو مگه نامزد منو دیدی؟از کجا میدونی گداست؟کل تاپیک رو به حاشیه بردی و اوقات همه رو تلخ کردی واق ...

ولش کن 

مشخصه عقده پول داره 

ببخشید اون خودشو به چشم ج.نده پولی میبینه 

نه ما 😊

انقدر بچگک خجالتی بود شبا که خونمون میخوابید صبح روش نمیشد از اتاق بیاد بیرون صبحونه بخوره میگفت من ...

من مجردم اما یه چی خیلی خیلی برام سواله

اگه کار بدیه چرا انجام میدن

خیلی به چشم بد بهش نگاه میکنن همه

خب انجام ندین خلاص

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مجردم اما یه چی خیلی خیلی برام سوالهاگه کار بدیه چرا انجام میدنخیلی به چشم بد بهش نگاه میکنن همهخ ...

ببین وقتی ازدواج کنی میبینی 

واقعا آدم بعد یه سنی نیاز داره خب 

و مخصوصا اگه عاشق طرف باشی 

بیشتر به لمس بدنی یا حرفای عاشقانه و محبت آمیز نیاز داری

من مجردم اما یه چی خیلی خیلی برام سوالهاگه کار بدیه چرا انجام میدنخیلی به چشم بد بهش نگاه میکنن همهخ ...

نه من که به چشم بدی نگاش نمیکنم. مگه غذا خوردن خجالت داره که این کار خجالت داشته باشه؟ زمان  قدیم و نسل پدر و مادرامون این چیزا براشون یه قبحی داشته. حالا ما هم وقتی در برابر اونا قرار میگیریم چون میدونیم از این مسائل شرم دارن خودمون هم پیش اونا دچار شرم میشیم

متاسفانه منی که با هیچ پسری حتی صحبت نکرده بودم..اون ولی با دخترا رابطه داشته..😞ول کن هم نبوده حتی ...

میدونستم حرف خدا الکی نیست

تو قران گفته زنان پاک از آن مردان پاک اند و...

مثل شما بالاخره یکی شبیه خودتون قسمتتون شده

حالا اینجا میگن خراب باش شانست بیشتره

هعی یادش بخیر پروف دیروزم چه زود چیز شد🌝😂

ببخشید؟

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

دوست بودیم خجالت نمیکشیدم فقط بیست روز صیغه محرمیت خوندیم تا عقد کنیم روم نمیشد بدون روسری پیشش باشم دیگه آقا بهش برخورد انقد پیش مامانم تیکه انداخت روسری درآوردم   ولی یاد یه خاطره خنده دار افتادم یه بار مامانم اینا رفتن مسافرت شوهرم اومد خونمون پریود بودم بهش گفتم نوار بهداشتی بخر بیار رفته بود سایز کوچیک گرفته بود منم عصبی بودم رفتم تو اتاق باز کردم دیدم بستش کوچیکه با عصبانیت آوردم پرت کردم جلوش گفتم این چیه خریدی آخه نگاه کن این کجای منو میگیره   

همین که همینه اما نه دیگه تو‌ماشین 😂🤦🏻‍♀️الان سرش بره تو ماشین این کارارو نمیکنه اون روزا چند سال ...

خدایااااا😂

من حتی این کارم انجام دادم 

یادم میوفته دلم میخواد خفه کنم خودمو