جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من مجردم اما یه چی خیلی خیلی برام سوالهاگه کار بدیه چرا انجام میدنخیلی به چشم بد بهش نگاه میکنن همهخ ...
نه من که به چشم بدی نگاش نمیکنم. مگه غذا خوردن خجالت داره که این کار خجالت داشته باشه؟ زمان قدیم و نسل پدر و مادرامون این چیزا براشون یه قبحی داشته. حالا ما هم وقتی در برابر اونا قرار میگیریم چون میدونیم از این مسائل شرم دارن خودمون هم پیش اونا دچار شرم میشیم
دوست بودیم خجالت نمیکشیدم فقط بیست روز صیغه محرمیت خوندیم تا عقد کنیم روم نمیشد بدون روسری پیشش باشم دیگه آقا بهش برخورد انقد پیش مامانم تیکه انداخت روسری درآوردم ولی یاد یه خاطره خنده دار افتادم یه بار مامانم اینا رفتن مسافرت شوهرم اومد خونمون پریود بودم بهش گفتم نوار بهداشتی بخر بیار رفته بود سایز کوچیک گرفته بود منم عصبی بودم رفتم تو اتاق باز کردم دیدم بستش کوچیکه با عصبانیت آوردم پرت کردم جلوش گفتم این چیه خریدی آخه نگاه کن این کجای منو میگیره