2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دلیلی ام که داشته باشه این اجازه رو به شما نمیده اینجوری تند باهاش حرف بزنی عزیزم ازدواج ایشون به ...

ایشون کاملا از حسادت اینطور صحبت کردند 

یعنی من از تعجب داشتم شاخ درمیوردم 

عزیزم ، خوش حال شدم کمی از ناراحتیت کم کردم 🥲🥰😘همین دعای خیرت برام کافیه مرسی از دعای قشنگت😍با ا ...

فداتشم قشنگم😘😘

اخی نگران نباش من مطمئنم آینده عالیی پیش رو داری💜

چشم قشنگم برات از ته قلبم دعا میکنم که هر چی از خدا میخوای بهت بده 

بهترینا نصیب قلب مهربونت بشه💜

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

دختر عموم تازه عقد کرده بود نامزدش برای اولین بار گونش رو بوسیده بود خانم تا چند روز قهر بود😑

من یه شب تا صبح گریه کردم حس عذاب وجدان داشتم😂 چهره بابامو تصور میکردم میگفتم وای چقد کار بدی کردم اگه بابام بفهمه چقد ناراحت میشه😂

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
🤣😑🤣شب دوم عقدم رفتم خونه ی مادر شوهرم، بعد شام نشسته بودیم همه به من نگاه میکردن بعد من یهو خمیاز ...

سلام خسته نباشيد ، 

ی سوالی داشتم

شوهرتون اگه تو جمع ناراحت باشید چکار میکنه؟

من یه شب تا صبح گریه کردم حس عذاب وجدان داشتم😂 چهره بابامو تصور میکردم میگفتم وای چقد کار بدی کردم ...

وااای خداا😍😂😂

ولی این خجالته خیلی حس قشنگیه😍😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

موضوع خجالت نیستموضوع سیلی زدنهخیلی کار چی‌پ و بی ارزشیه و نشون دهنده فرهنگ پایینه

بابا بکش بیرون دیگه اههه

یه بار گفتی طرف توضیح داد دیگه یا قبول کن یا خفه شو بشین سرجات 

اعصاب یه ملت رو خورد کردی 

به تو چه آخه 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
شما وکیل بقیه ای هی میپری وسط؟ تو کاری که بهت ربط نداره ریپ نزن افرین دختر خوب

شما وکیل شوهر طرف هستی که میپری وسط میگی چرا سیلی زدی ؟

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

وای نگووو😂😂😂

وقتی می آمد خونمون ی سلام و ی خداحافظی بلد بودم 

از فاصله دور از هم منشستیم

پول اینا ازش خجالت میکشیدم بگیرم 

😂 😂 😂 

وقتی دستش رو میگرفتم تنم میلرزید 

یادش بخیر دوسال گذشت از اون روز ها 

البته اوایل اینجور بودم 😂

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

چون دارم واقعیت و میگمامثال شمایین که فقط دنبال شوهرین که فقط شوهر کرده باشینحتی طرف قبل عقد تلفنی ا ...

دیر رسیدم...ولی اینو بدون

توی روانشناسی یه اصطلاحی هست که ساده شدش میشه همون واکنش هیجانی آنی که‌کاملا غیرارادیه...وقتی یه نفر انتظار چیزی رو نداره ممکنه این واکنش براش اتفاق بیفته و توی هرشخصی متفاوته...برای ایشون سیلی بوده...برای کسای دیگه ممکنه خنده عجیب یا حتی گریه باشه...پس سیلی زدنه دست خودش نبود.

در ثانی شما از کجا میدونید ایشون دنبال شوهر بوده فقط؟وقتی میگن ازدواج سنتی بوده مثل خیلی از جاهای ایران ممکنه جریان اینطوری بوده باشه برحسب شرایط مجبور شدن ازدواج کنن.حالا یا برحسب شرایط خانوادگی یا رسم و رسوم و یا اجبار و هرچیز دیگه...

به نظرم بی فرهنگی اونجاست که یه شخصی به بهانه کنجکاوی بخواد شخصیت کسی رو بیاره پایین و بدون اینکه با کفشای طرف راه رفته باشه قضاوتش کنه