2777
2789

وقتی ازدواج سنتی باشه قطعا خجالت و حیا یکم قالب هس اول رابطه ولی وقتی دوست بشی و ازدواج کنی دیگه چون همو شناختین کاملا عادی میشه و خجالت خاصی نداری از اون شخص  چون باهاش زندگی کردی 

اوایل تا همین چند وقت قبل منتظر میشدم بره دستشویی من بدو لباسم عوض کنم،از بیرون میومدیم الکی خودمو سرگرم میکردم که لباس عوض نکنم ضایع بود بگم برو بیرون می‌خوام لباس عوض کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا؟میشه جریان خاستگاریتو بگی؟حتمن استرس داری یا پریودی ک حالت تهوع داری عزیزمی قرص ضدتهوع بخور

هم استرس دارم هم پریودم🥲🥲اره یه ساعت پیش خوردم 

جریان خواستگاریم رو که تعریف کردم همه قضاوتم کردن و گفتن دارم دروغ میگم البته یه عده بودن که بهم لطف داشتن💞ولی هنوزم مردم ولم نمیکنن میگن دروغ گفتی 

یه بار سرماخورده بودم و افت فشار شدید داشتم و سرگیجه 

پیاده داشتم میرفتم دانشگاه 

توی خیابونی بودم که نزدیک دانشگاهمون بود 

توی خیابون غش کردم یه اقایی اومد کمکم کرد 

بعد رفتم دانشگاه فهمیدم این اقاهه انتقالی جدید دانشگاهمون هست 

الان اومده خواستگاریم 

وقتی تعریف کردم خیلیا گفتن الکی میگم و حمله کردن 

دلم شکسته از یه طرفمم حال جسمیم خوب نیست

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

🧡🧡نه چیزی نخوردم نمیدونم چم شده چشم عزیزم مرسی 🧡اتفاقا سر همین خواستگاری حالم بده کاش هیچ وقت تعر ...

الهیی 

اسفند حتما برا خودت دود کن 

مبارکهههه خوشبخت ترین باشی خوشگلم 

از این به بعد همه چیو تعریف نکن و جزئیات نگو به نفعته

من عقدم  ولی هیچ تاپیکی نزدم از اول😄

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

🧡🧡نه چیزی نخوردم نمیدونم چم شده چشم عزیزم مرسی 🧡اتفاقا سر همین خواستگاری حالم بده کاش هیچ وقت تعر ...

گیلیلیلیلیلیلیییییییی الان تاپیکاتو خوندم بشدت حالم دگرگون شد😍😍😍

چته تووو😍خب اینا اتفاقای اول خاستگاریه

از استرسع حالت تهوعت

🥴🤣یادخاستگاری خودم افتادم بخدا

عزیزم خوشبخت شی 😍 

مثل خودم دانشجو هست همکلاسی هستیم 

نمیدونم کسی حرفم رو باور نکرد💔🤦‍♀️دلم شکست

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

الهیی اسفند حتما برا خودت دود کن مبارکهههه خوشبخت ترین باشی خوشگلم از این به بعد همه چیو تعریف نکن و ...

چرا عزیزم؟

ینی ممکنه شناسایی شیم؟

اخه من همش تاپیک‌میزنم با جزئیاتم میگم 

تروخداااا جوابمو بده🥴🥴🥴

الهیی اسفند حتما برا خودت دود کن مبارکهههه خوشبخت ترین باشی خوشگلم از این به بعد همه چیو تعریف نکن و ...

چشم حتما 

مرسی عزیزدلم😘😘💜

افرین کار درستی کردی 

من فقط خیلی ذوق داشتم میخواستم شادیم رو با بقیه شریک بشم💔

گیلیلیلیلیلیلیییییییی الان تاپیکاتو خوندم بشدت حالم دگرگون شد😍😍😍چته تووو😍خب اینا اتفاقای اول خاس ...

مرسی قشنگ من🥺💜💜

🥲🥲🥲

اخی عزیزم😍خاطرات خواستگاری خیلی شیرینه 

ممنون قشنگممم همچنین

چرا عزیزم؟ینی ممکنه شناسایی شیم؟اخه من همش تاپیک‌میزنم با جزئیاتم میگم تروخداااا جوابمو بده🥴🥴🥴

من اخلاقم اینه دوس ندارم از خودم بگم حتی مجازی  شناسایی که قطعاا😁احتمالش زیاده

من چند نفر شناختنم که فامیل مادرین مهم نیس برام 

با جزئیات نگو.. 

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

شوهر من خیلی خجالتی بود تا چندماه بعد محرمیت حتی دستمم نمیگرفت😂

ی روز ۵ صب یک ساعت قبل اینکه بره سرکار گفتم کار فوری دارم بیا دم درمون ..

بنده خدا فکر کرده بود چیشده 

لامپ راهپله رو هم خاموش کرده بودم تو تاریکی ساعت پنج صب گرفتم ماچش کردم🤣🤣🤣

یعنی فرار کرداااااا😂😂😂😂

هنوزم ک هنوزه یادش نرفته 

میبوسمت ❤️🥰🥰بزار حالا از خواستگاریم بگم🤣 من زل زده بودم بهش اون سرش پایین باورت میشه اصلاا نگام ن ...

😘💜

وااای اخی چ با ادب و سر به زیر😍😂😂😂

دقیقا گیرداده.خوب من خجالتی تازه از محضر اومده بودم.بابام و داداشام دومادومون تو پذیرایی.جلو اونا او ...

ولش کن بابا 

اون زمان همه اینجوری بودن با الان مقایسه میکنه،اون زمان همه ی دخترا اینجوری بودن بدون استثنا

قبلا من یادمه بچه بودم هرکی تازه عقد میکرد منو میفرستادن باهاشون که کاری نکنن همه ی پسرا و دومادا ازم متنفر بودن دخترا هم از حضور من دلگرم بودن😂

یادش بخیر