2777
2789

...

شوهرم ی پسر از زن قبلیش داره ک  خونه براش خریده میگه ازدواج کنه وام ازدواج شونم کامل من میدم

من میگم اینکار اشتباه بزار خودشم تلاش و خرج کنه

خونه رو تو تهیه کردی وامم تو پس بدی خودش چکار کنه پس

نظرتون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر اینقد اول زندگی خرج و مخارج داره باید یه پدر حامی باشه کمک بده قسط وام ازدواح هم زیاد نیست از حالت زن بابا بیا بیرون مادرانه فکر کن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
حرفت حقه ولی الان چون زن بابا هستی هر چی بگی میگن حسوده

باید ببینیم اگه پسر خودش هم بود همین حرف رو میزد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

حق داری خانواده شوهرم خونه که ندادن هیچ قسط وام ازدواج رو هم خودمون دادیم همیشه هم مادرش توقع داشت خودش و فک و فامیل طلبکارش دعوت کنیم خونمون ! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

اخه ببین بد ک نمیگه پسری ک ازدواج کرده مرد شده مردم بیکار باشه به بیراهه کشیده میشه

ازدواج نکرده ۱۹ سالشه

این خانم حرص اینده و وام ازدواجی که نگرفته شده هنوز میزنه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

جلوجلو نشستی فکر وام ازدواجو می کنی

می خوای خودت رو عذاب بدی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮