2777
2789
عنوان

شوهر من میانگین

149 بازدید | 14 پست

ماهی چهل تا پنجاه ملیون درآمد داره

خونه و ماشین از خودش داره

ماشین اضافه هم خریده ک اکثر اوقات پسرش (از زن قبلیشه نوزده سالشه)ازش استفاده می‌کنه

یک آپارتمان هم برای پسرش پیش خرید کرده و جدا از مبلغی ک داده هر ماه قسطشم میده

در ماه نزدیک ده میلیون هم خرج خورد و خوراک مونه

ده هم خرج پسرش میشه

ده هم قسط گوشی و ... پسرش و میده

نهایت پنج هم بمن میده ماهیانه

هر فصل هم برامون لباس میخوره

بنظرتون ماهیانه من کم نیست ؟

چون از هیچ لحاظ کنارش احساس خوشبختی ندارم و قبل ازدواج گولم زد و... نمیخوامم از لحاظ مالی هم بم ظلم بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی کن بیشتر خرج کنی و هی ازش پول بگیری

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چرا ناراضی؟

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

خودت چندسالته طلاق گرفته بودی؟بچه نیوردی

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

خب جدا شی بعدش فرش قرمز پهن کردن؟

خودت درآمد داشته باشی در کنار ماهیانه که از همسرت میگیری بهتر از طلاق وجدایی نیست؟ 

‌شما انگار ناراحتی از اینکه خرج پسرش میکنه، موضوع گول خوردن و مقدار ماهیانه نیست 

هرچقدر هم گول خورده باشی دیگه قبلش میدونستی که ازدواج کرده وپسزی از ازدواج سابقش داره وموظف مخارج بچش رو بده 

امضات چی میگه

امضام میگه که هنوز با گذشت ۷ ماه عاشقشم

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
خب جدا شی بعدش فرش قرمز پهن کردن؟خودت درآمد داشته باشی در کنار ماهیانه که از همسرت میگیری بهتر از طل ...

دقیقا مشکلش پسر شوهرشه نصف متن از اون گفته 

خب اون طفل معصوم چه گناهی کرده 

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:)