2777
2789

دوستم با یکی بود اصلا هم با هم تفاهم نداشتن یهویی به ازدواج رسید

یه دختری رو میشناختم رفت تو اینستا یه پیج زد اونجا خواستگار پیدا کرد ازدواج کردن

یکی دیگه بود دختره تو کانال یوتیوب یه کامنت واسه پسره گذاشت بعد از ۶ ماه ازدواج کردن

چرا اینطوریه حالا اگه ما بودیم بعد از ۷ سال پسره ول میکرد میرفت 😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چون با همکفو خودتون تو رابطه نمیرین. من اینو تجربه کردم. 

با یه کسی قبلا بودم خب خیلی از من بالاتر بود. معلوم بود نمیاد منو بگیره. زیادم بین دوستام اینو دیدم پسره بالاتره بوده دختره رو گذاشته بوده سرکار. 

شوهرم هم‌سطح خودم بود ازدواج کردیم

از منم همینه به نظرم پسر باید واقعاً عاشق باشهیا اینکه منفعتی تو دختر ببینه

دو طرف

پسر هرچقدرم عاشق باشه ولی دختر ازدواجی نباشه و دنبال تفریح و لا لنگی باشه فایده نداره

تو زندگی کسی نیستیشاید این دخترایی ک ازشون گفتی چندمین رابطشون بوده

من بعد دو ماه ازدواج کردم

بذار یه واقعیتی بهت بگم 

وقتی دختر سرتر باشه پسر نمیخواد از دستش بده و فورا میاد خاستگاری 

وقتی دختر خودش دست کم‌بگیره و خیلی مشتاق باشه پسر میگه این همیشه هست تا هفت سال دیگه هم هست و ازدواج نمیکنن

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

به خیلی چیزا ربط داره 

اول به طرز فکر خانواده پسر و خود پسر 

بعضی ها اصلا دختری که حرف بزنه رو نمیپسندن پس قطعا ازدواج با اونا سخت تره

ولی نه واسه یسری ها تفاوتی نداره 

دوم به سیاست دختر ریط داره مثلا نوع حرف زدنش و اینکه منحرف اینا نباشه و عشقشو به پسره ثابت کنه تا طرف بتونه بهش اعتماد کنه 

سوم به فاصله طبقاتی ربط داره همکف باشن ازدواج راحت تره یا پسره پایین تر باشه 

چهارم اخلاق و روحیات پسرس یسری ها وابسطه میشن خب اینا به راحتی نمیتونن از دختره دل بکنن یا کلا جو میگرتشون یا ......

پنجم بعضی پسرا منفعت طلبن به زیبایی دختره به موقعیت شغلیش به جایگاه خانواده دختره نگاه میکنه ببینه خوبه به سختی دیگه همچین دختری پیدا میکنه خب از دست نمیده