2777
2789

اگه یکی که ازم خوشگلتر باشه یا خوشگل باشه همش خودمو باهاش مقایسه میکنم و فکر میکنم زشت ترین منم🤧🤧😪

و افسرده میشم

الان یه دوست دارم خیلی خوشگله همش تو ذهنم خودمو باهاش مقایسه میکنم و از خودم بدم‌میاد که جرا زشتم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حتی مقابل زشتام زشتم چه برسه به خوشگل

نه من فکر میکنم خوشگلم به چشم بقیه هم ولی خدا نکنه یه خوشگلو ببینم دیگه کلا از خودم متنفر میشم و فکر میکنم جلو چشم اونام زشتم چون هیچکس ازم تعریف نمیکنه

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مقایسه نکن

دست خودم نیست

دوطت پارم همه ازم تعریف کنن که خوشگلم ولی کم پیش میاد☹️

خوشگلی و زشتی انقدر مهمه؟

من اصلا به این چیزا فکرم نمیکنم

عزیزم چیزای مهمتری تو این دنیا هست 

مگه همه چی خوشگلیه؟

یه آدم با چهره ی معمولی ولی با فکر و با فرهنگ و با مطالعه خیلی زیباتر از یه آدم خوشگل ولی بدون اینهاست

دیدت رو تغییر بده گلم

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
اسی عکستو بزار ببینمت خوشگل خانم

عکس نمیتونم بزارم

بینیم بزرگه تو عکسا کج و بزرگتر میشه عکس نمیگیرم از خودم🤧

اعتماد به نفس نداری

مکنه خوشگل باشم فقط چون اعتماد به نفس ندارم اینجوری فکر میکنم؟