2777
2789
عنوان

خوردن زینک مداوم

105 بازدید | 12 پست

کسی خورده چندین ماه زینک؟؟؟ برا مو   نتیجع بخشه؟؟ 

من میخام موهام خییییلی پر بشه چی بخورم؟

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

در اکثر موارد زینک ب تنهایی بدون پیدا کردن مشکل جواب نمیدهفقط چاق شدم من

چند ماه خوردی

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابامو فقط یه چیزی خوردم جواب داد قطع کردج باز شروع شد اونج فیتو محشره

چند دوره خوردی

دو دوره ریزش موهام قطع شد کامللللللللل ولی خب دیگه گرونه نشد بخرم

الان  باز برگشت ریزشت؟

در اکثر موارد زینک ب تنهایی بدون پیدا کردن مشکل جواب نمیدهفقط چاق شدم من

ای کاش من چاق بشم 

چند مدت خوردی؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

الان باز برگشت ریزشت؟

اره دوهفته بعد اینکه قطع میکنی برمیگرده ولی من ازمایش خون دادن فهمیدم فریتین خونم باید بین ۲۰ تا ۴۰ باشه مال من ۱۰ هست که برای ریز مو افتضاحه این مقدار کم دیگه برای همین قرص اهن میخورم شبی دوتا خیلی بهتر شده ولی با همین مقدار کم فیتو معجزه میکرد ریزشمو از ۹۰ درصد رشونده بود ۱۰ درصد 

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
اره دوهفته بعد اینکه قطع میکنی برمیگرده ولی من ازمایش خون دادن فهمیدم فریتین خونم باید بین ۲۰ تا ۴۰ ...

شاید کم‌کم باید مصرفشو قطع میکردی