2777
2789
عنوان

بنظرتون برا دختر عمم دوتومن بزنم

220 بازدید | 25 پست

دختر عمم  بارداره پیام داده بود دیروز که ازمایش خطا سندرم داون داده باید برم ازمایشگاه ژنتیک ولی نمیخوام کسی بفهمه به پول نیاز دارم  من این پولو خودم نگا داشتم واسه پس اندازه و حتی شوهرمم خبر نداره این دختر عمم شوهرش غربیس حتی شوهرشو نمیشناسم بعد و نمیدونم پولم به دستم میرسه یا نه ولی خودم با کار کردن خودم و خرج نکردن این پولو جمع کردم و اینکه خواهراش همه میدونم میدونن و همشون به شدت پولدارن از اونا نگرفته خیلیم باهم صمیمی ان میترسم دردسر شه پولمم نده از ترس شوهرمم به کسی نتونم بگم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو شرمنده ندارم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خب بگو دستم‌خالیه اگه اینقدر شک داری

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اخه میدونه دارم دیروز مجبور شدم جلوش موجودی بگیرم

یه سیب رو بالا بندازی هزارتا چرخ میخوره،از دیروز تا الان ممکنه هزارتا اتفاق افتاده باشه که تو پولتو خرج کرده باشی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بگو لازمش دارم برای یه کاری 

یا بگو دیروز خرجش کردم تموم شد 

مجبور نیستی بهش قرض بدی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

وا خب داشته باشی

انقدی جسارت ندارید رک حرفتونو بگید؟

بگو این پول برای خرج دیگه ای در نظر گرفتم 

ببخش عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری