2777
2789
عنوان

همسرم میخواد مهریمو یه جا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 148 پست
بچه ها هیچ جوره قبول نمیکنه میگم اون چندتای باقی نبخشم تقریبا اندازه ۷۰۰ میلیون می مونه میگه بعد دید ...

وای چرا انقدر سفتی دختر خوب کدوم از خانمها مهریه اشون را گرفتن ازش ممنون باش داره یه خونه هم به نامت میزنه.کوتاه بیا تروخدا.من خودم هم خانم هستم بکبار اسم مهریه را نیاوردم درسته حقمونه ولی وقتی خودمم دارم پابه پای همسرم برای زندگی تلاش میکنم دیگه مهریه معنا نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طرفی برم مهریه اجرا بزارم بنظرتون قاضی حکم میده همه رو یه جا بهم بدن ؟ یا اونجا قاضی بنفع مرد حرف ...

شاید تو اولین نفری باشی با این قیمت سکه  قاضی برات حکم بده

به نظرت شدنی قبول کن  والا من ۴۰۰ تا سکه با دونگ خونه همین پیشنهاد و به شوهرم دادم قبول نکرد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
آفرین دقیقا منظور و هدف داره خودم میدونم ولی ارزش اموالش خیلی بیشتر از چندرغاز مهریه من میشه نمی‌دون ...

اجاره خونه اختیارش با خودته؟ طلا بخر حتی اگه شد گرمی ده تومن، ب خودت برس تو. خونه شوهر هر چی خوردی و گشتی برات میمونه، پس انداز کن ممکنه نذارن راحت زندگی کنی با این اخلاقایی ک دخترش داره البته من بدبینانه ترین حالت رو گفتم 

خونه اتم مبارکت باشه سند داره؟ ببین اگه مشکلی نبود مهریه رو ببخش دم شوهرت رو ببین بگو بدون مهریه احساس بدی دارم 14 تا بمونه اگه اصلا قبول نکرد رو پنج تا سقر وایسا

خیلی. ولی خسیسم هست اما اهل حلال و حرامه

خونه رابگیرعزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
[QUOTE=365644438]مهریه تو نبخش خونه هم نگیر ازش ✅[/QUOTEمی‌دونی عزیزم میگم نکنه لج کنه بره همه چی بز ...

دقیقا،فعلاخونه رابگیر

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر