2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برا رسمی ترین مراسما به مانتو هام میزنم 

اما توجه کن پارچه و مدل لباس باید کاملا ساده باشه که گلسینه بزنی 

اگه طرح پارچه شلوغه یا مدل لباس شلوغه نزن مستره میشه 

برا مهمانی های معمولی هم اصلاااا نزن 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
من برا رسمی ترین مراسما به مانتو هام میزنم اما توجه کن پارچه و مدل لباس باید کاملا ساده باشه که گلسی ...

نه مراسم ختم هست همه چی مشکی و ساده 

رو یقه انگلیسی میخوام بزنم

نه مراسم ختم هست همه چی مشکی و ساده رو یقه انگلیسی میخوام بزنم

وای واسه ختم نزن خیلی بده 😬

فلسفه گل سینه ابراز شادیه 

فقط مراسم شاد و جمعیت کم، مثل بازدید عید و عقد من میزنم حتی عروسی هم نمیزنم مدام هم نمیزنم سالی یه ۲ سالی یه بار بیش از این لوث میشه

ظمنا گلسینه من نقره هست هروقت میزنم طلا سفید و نقره میندازم طلای زرد استفاده نمیکنم

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
وای واسه ختم نزن خیلی بده 😬فلسفه گل سینه ابراز شادیه فقط مراسم شاد و جمعیت کم، مثل بازدید عید و عقد ...

جدا؟ خوب شد گفتی

البته مراسمشون خیلی لوکسه

خودشون همه جواهراتشونو میندازن

جدا؟ خوب شد گفتیالبته مراسمشون خیلی لوکسهخودشون همه جواهراتشونو میندازن

چی بگم خودت میدونی 

اگه اونا جواهر میندازن و ختم سوزناکی نیست فقط مشکی پارتیه تو هم بنداز 🙄😬

اما به نظرم برا شگونش بزار عقدی عیدی افتتاح کن 

عید ۳ ماه دیگه س 

اگه ختم انداختی دیگه عید ننداز 😖

عکسشو میزاری؟

چی بگم خودت میدونی اگه اونا جواهر میندازن و ختم سوزناکی نیست فقط مشکی پارتیه تو هم بنداز 🙄😬اما به ...

راست میگی اینو نکته خوبی بود شگون

آره سوزناک نیست

خونه نیستم بعدن رفتم میزارم

خیلی مدرن نیست البته