دیروز تو مطب ی خانم سن بالا نشسته بود و تا منو دید که بچت پسره؟گفتم نمیدونم سونوگرافی نرفتم بعدش گفت نمیخواد بری پسره😐انگار فقط واسه جنسیت سونو میرن😅منم گفتم هر چی باشه سالم باشه جنسیت فرقی نداره.بعدش گیر داده بود نه من مطمعنم و فلان بعدش گفت اگه پسر بود باید برام ی چیزی بخری 🤣بعدش من تو دلم گفتم من تو رو از کجا میبینم دیگه.براتون پیش اومده؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ارره.بیمارستان دخترم بستری بود.تازه ماه اول بارداری بود.ی خانوم که کلا مال استان دیگه بود.ول نمیکرد ...
من بارداری اولم دوست مادرم گفت پسر میاری خیلی هم مصمم.بعدش دوباره ازم پرسید سونو رفتی؟گفتم آره گفته پسره.رفت ی چیزی برداشت گفت حساب کن چون درست گفتم 😅🤣
ارره.بیمارستان دخترم بستری بود.تازه ماه اول بارداری بود.ی خانوم که کلا مال استان دیگه بود.ول نمیکرد ...
من تا ۲۰ هفته به هیشکی نگفتم باردارم رفته بودیم مسافرت مادربزرگ شوهرم مارو کشید کنار که چرا به کسی نگفتین حامله ای؟ بچتم پسره. البته من هفته بارداریم بالا بود ولی شکم نداشتم خیلی عادی بودم اون فهمید😑