2777
2789
عنوان

تا حالا شده یکی تو مطب اصرار کنه که من می‌دونم جنسیت بچه تو چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم خودم هم مادربزرگم میتونیم فقط از صورت خانم باردار بفهمیم بچه چیه بدون نگاه کردن شکم و پرسیدن هوس ...

اینم به من گفت صورتت لاغر شده 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
اینم به من گفت صورتت لاغر شده

اون که بهونشونه نمیدونن چی بگن 

منظورم اینه به خودت برس حال خودت خوب باشه 

من خودم عصر ها یکم سرلاک بچه میخورم خیلی صورت رو پر و خوشگل میکنه گفتم به تو هم بگم ❤️

ارره.بیمارستان دخترم بستری بود.تازه ماه اول بارداری بود.ی خانوم که کلا مال استان دیگه بود‌.ول نمیکرد ...

من بارداری اولم دوست مادرم گفت پسر میاری خیلی هم مصمم.بعدش دوباره ازم پرسید سونو رفتی؟گفتم آره گفته پسره.رفت ی چیزی برداشت گفت حساب کن چون درست گفتم 😅🤣

ارره.بیمارستان دخترم بستری بود.تازه ماه اول بارداری بود.ی خانوم که کلا مال استان دیگه بود‌.ول نمیکرد ...

من تا ۲۰ هفته به هیشکی نگفتم باردارم رفته بودیم مسافرت مادربزرگ شوهرم مارو کشید کنار که چرا به کسی نگفتین حامله ای؟ بچتم پسره. البته من هفته بارداریم بالا بود ولی شکم نداشتم خیلی عادی بودم اون فهمید😑

اون که بهونشونه نمیدونن چی بگن منظورم اینه به خودت برس حال خودت خوب باشه من خودم عصر ها یکم سرلاک بچ ...

من این بارداری اولش پنج کیلو کم کردم .دیشب رفتم دکتر توی چهل روز دو کیلو اضافه کرده بودم.باشه میخورم ببینم چطوره

من تا ۲۰ هفته به هیشکی نگفتم باردارم رفته بودیم مسافرت مادربزرگ شوهرم مارو کشید کنار که چرا به کسی ن ...

بعدش پسر بود؟