2777
2789

شک داری

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول میدی قبولت میکنن. البته باید آشنا داشته باشی. یکی از دوستام براش پیشنهاد 30 میلیون داده بودن چندین سال قبل.تا قبولش کنن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
همینطوره در اصل

من اصلا آدمی نبودم اسم پارتی رو بیارم ولی چهار ساله پشت کنکورم هر سال به نحوی ردم کردن ولی بدترین ضربه رو امسال خوردم که با تراز ۹هزار کنکور با جون کندن تراز ۸۹۰۰ نهایی نمره مصاحبه ۳هزار دادن و ردم کردن و دیروز سه تا قبولی از شهرمون با تراز ۶هزار دیدم 😭 نمره مصاحبه ۱۳۰۰۰

یکی از آشنا ها

اومد با من کنکور علمی هنر برای فرهنگیان داد

بعدش فهمیدم بخش سوالات رو داشته از قبل

اما نتایج ک اومد من قبول شدم ولی اون نه

تازه من دیدم تو کنکور عملیش یه دختری رو از ما جدا کردن بردن تو اتاق بعد یه مسئول اومد گفت تو چرا اینجایی برو تو سالن..یهو یه مسئول زن اومد گفت نه اینو کار نداشته باش و فلان...بعد دیدم باباش اومده و احوال پرسی می‌کنه و گفت مراقبش باشید

نمدونم قضیه چی بود نمیخامم قضاوت کنم🗿

گُلْی کِِه آنْ روُز دیْدًمْ
من اصلا آدمی نبودم اسم پارتی رو بیارم ولی چهار ساله پشت کنکورم هر سال به نحوی ردم کردن ولی بدترین ضر ...

منو چی میگی تو لرستان لعنتیم که امسال مصاحبه رفتم ولی برام غیبت زدن ک نیومدی بهمین خاطر خیلی راحت ردم کروم این بلا رو سر ۱۳۰ نفر آوردن ک فامیلا خودشون قبول کردن خاک بر سرا هرچیم پیگیری میکنم گندش بیشتر درمیاد خدا خودش سر بچه هاشون بیاره