2777
2789
عنوان

ما برگشتیم

62 بازدید | 9 پست

نی نی سایتی‌ها سلاممم

ما برگشتیم با سری جدید پادکست‌های نی نی سایت

یه شروع طوفانی داشتیم با موضوع مورد علاقه هممون، یعنی "تاثیر ماه تولد بر شخصیت افراد" که خیلیییی جالبه حتما گوش کنید و نظر بدید. نی نی کست

شما متولد چه ماهی هستید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به جای این مسخره بازی‌ها سایتتونو درست کنید گند زدید توش

ای بابا این مسخره بازیاست که هم ازش چیزی یاد می‌گیریم هم خوش می‌گذره دیگه

بعدم مشکلات سایت گاهی چیزی فراتر از تصور شماست و یکی دو روزه رفع نمی‌شه و گریبان هر سایتی رو می‌گیره...

حالا شما دوست ما باش درست می‌شه اونم

ای بابا این مسخره بازیاست که هم ازش چیزی یاد می‌گیریم هم خوش می‌گذره دیگهبعدم مشکلات سایت گاهی چیزی ...

من کاری به مسائل سیاسی ندارم این امکانات مزخرف سایتو میگم 

این همه ملت کاربرا اومدن خواهش کردن تاپیک زدن پربازدید شد که یه قابلیت حذف تاپیک به ما بدید هیچ کدومتون اهمیت ندادید هیچ ارزشی برای کاربرا قائل نشد و اون مونا تهرانی بود چی بود اسمش 

سایت شده پر از تبلیغ هیچکس رسیدگی نمی‌کنه 

فقط بلدید جمعیت سایتو ببرید بالا و روز به روز سایت بدتر از دیروز بشه 

کاشکی واقعا یکم رسیدگی کنید 

والا این پادکست‌ها هیچ ارزشی نداره تا زمانی که سایت اینطوریه

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

من کاری به مسائل سیاسی ندارم این امکانات مزخرف سایتو میگم این همه ملت کاربرا اومدن خواهش کردن تاپیک ...

ممنون بابت نظرتون