2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم میخواست دیگه اونروز بهانه ای باشه براش تا رابطه مون بهتر بشه.دلم میخواست کادو رو با محبت بهم بده.دو تا مناسبت یه جا بود لااقل یه کادوی ارزشمند بده.دلم ازش پر بود وقتی کادو رو داد دید که دمق هستم ولی اصلا نپرسید چرا خوشحال نیستی.کادو رو داد یه بوس زورکی و تموم.دلم شکست پسش دادم گفتم ببر پس بده نمیخوامش.اونم دو روز صبر کرد امروز برد پس بده

من روز زن تولدم هم بود الان یه مدتی هم بود رابطه مون سرد شده بود توقع داشتم اون روز که حسابی روز من ...

همونم خداروشکر کن

من روز زن فرداییش تولد شوهره اون برام کاری نکرد ولی من براش کیک و اینا !

واقعا دلم مرد با محبت میخواد

مردا از پس دادن پول و کادو هیچ وقت ناراحت نمیشن😅

دقیقا فک کنم همینطور بود چون اولش که گفتم نمیپوشمشون با پوزخند میگفت میپوشی بعد دید جدی ام گفت باشه برد کفشارو بجای اینکه بخواد دل منو بدست بیاره.با تمسخر گفت منم کادو روز مرد رو بهت پس میدم و خندید منم گفتم نمی‌خرم که پس بدی.کلا جوری رفتار کرد که اصلا براش مهم نبود

یه جفت کتونی

من نمیدونم چرا نوشتی رابطتتون سرد بوده و .... اما همینکه کتونی خریده و کیک گرفته هم به یادت بوده، هم دست جیب کرده.

روز زن ، روز برآوردن توقعات نیست، روز یادآوری هست. همیشه تو زندگی سپاس گذار باش، ارزش بده، بها بده تا زندگیت رنگ قشنگ تری بگیره. 

هر مسئله ای در زندگی راه حلی داره، گفتگو، صمیمت و ترمیم آسیب ها.

من مادرم هر کی بهش هدیه میداد یه عیب روش میذاشت، بقول قدیمیا دندون اسب پیشکشی رو که نمیشمارن... همینکارا باعث شد الان چند ساله از هیشکی حتی از من که دخترشم هدیه ای به هیچ مناسبتی دریافت نکنه. اگر ذوق و محبت درست و حسابی ازش میدیم براش بهتر از همیشه رفتار میکردم. 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻