2777
2789
عنوان

با نوزاد چهار ماهه میخوام برم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین الان بهترین زمانه

چون اگه نی نی ات از الان به مامانت عادت کنه راحتتره

شیرخشکم بهش بده که نبودی بهونه نگیره

برو بخون که ۴ سال دیگه نگی اگه خونده بودم الان درسم تموم شده بود

💜

ترم بهمن خیلی زود تموم میشه نصفش عیده

عمومی‌هم نداری پس واحدات خیلی نمیشه

برو عزیزم موفق باشی  

درسای غیر عملی که آزمایشگاه نداره به استادا بگو نوزاد داری ممکنه همکاری کنن غیبتات بیشتر کنن 

آفرین به پشتکارت

این ترم رو برو تا مهر آینده بچه یکم بزرگتر میشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

اصلا نترس عزیزم بهت تبریک میگم با وجود این شرایط برای آینده ات تلاش کردی و چه عالی که موفق شدی👏قطعا پشت این تلاش یه عشق خیلییی زیاد بوده ولی الان چون تازه مادر شدی تحت تاثیر احساسات مادرانه و هورمون هات قرار گرفتی !بچه هات پیش مادرت جاش امنه برو و آرزوهاتو زندگی کن به این فکر کن اصلا چرا از اولش شروع کردی؟؟؟اصلا اصلا رهاش نکن و نترس تو خیلی تلاش کردی الان رشته ی خیلی عالی قبول شدی که آرزوی خیلیاست برو با دل محکم بچه ها بزرگ میشن و در آینده بچه ات بهت افتخار میکنه مادری که اینقد پرتلاشه

حقیقتا با بچه نرو هرطور که میتونی بزار پیش کسی مهد کودکی پرستاری اصن 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شما بودین چیکار میکردین؟

من اگه جرات بودم حتما انجامش میدادم .خیلی عالی میتونی مدیریت کنی اصلا نترس ،من وقتی دخترم به دنیا اومد ترم آخر دانشگاهی بود ،باور کن نمرات اون ترکم از همه ی ترمای قبلی بیشتر شد ،چون با نظم درسمو خوندم .یکم سخت شاید باشه البته اونم بسته به نگرشت داره ،ولی حتما ادامه بده ،از خدا کمک بخواه حتما بهت کمک می‌کنی ،همین که قبول شدی یعنی میتونی تا آخر انجامش بدی

بعداز هرسختی اسانی است