2777
2789
عنوان

نوزادم نمیتونه مدفوع کنه

103 بازدید | 12 پست

مثلا دو روز یبوسته بعدش ک مدفوع میکنه کاملا سبز و آبکی آبکی 

شیر خشکشو دو روزه دکتر عوض کرده ولی فعلا تغییری نکرده

همچین چیزی تاحالا پیش اومده براتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندماهه هست ؟ و الان چه شیری میخوره ؟اگر کار میکنه و ابکی هست سفت و یبوستی نیست مشکلی نداره دو روز ش ...

آخه خیلی آبکی قشنگ انگار آبه

۵۳ روزشه 

ببلاک کامفورت میدم دو روزه

۵۳ روزشه

خب نگران نباشین بچه هنوز سیستم گوارشش تکمیل نشده به مرور خوب میشه در ضمن پسر من هر ۳ روز یکبار دفع میکنه منم به چند تا دکتر گفتم ، گفتن مشکلی نیس برای اینکه غذای نوزاد چیزی جز شیر که بیشترش آبه نیس و نیازی نیس هر روز دسشویی بزرگ کنه 

دکتر هم حدس الرژی زده که کامفورت داده   اگه فقط سبز باشه کامفورت بدرد می‌خوره  بعد ۲۴ ساعت هم اثر خودشو نشون میده اما اگه همچنان ابکی باشه الرژی به پروتئین گاوی داره  اونوقت نان اچ آ بهتره  دختر من با این بهتر شد   الیته شیر مادر هم‌می‌خورد و خودم‌رژیم گرفتم 

عزیزم  پروبیوتیک هم بده به دکترش بگو  برات بنویسه به دختر من‌رامنوفلور میدادن   و حتما ۲۴تا ۴۸ ساعت بعد با کامفورت تغییر نکرد  باید  عوض بشه شیرش ...به دکترش اطلاع بده البته