2777
2789
نه تنها اسمهمه‌چییی اینطوریهقیافت ظاهرت اسمت اخلاقاتوقتی پولدار باشی مردم همشو خوب به حساب میارن

آره واقعا همه چی زیبا بنظر میرسه ، حالا به دختر فقیر و خیلی با وضع بد از همه نظر اسمش مائده باشه دیگران بنظرشون اسم مائده زشته 

ولی اگه به دختر خیلی پولدار و خوشگل و که ماشین میلیاردی داره و ناز هست اسمش مائده باشه بنظر میرسه این اسم خیلی بالاست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این یه قانونهشخصیت منفی نباید اسم مذهبی داشته باشه

اونوقت قانونه که شخصیت منفی اسمش ایرانی باشه 

هیچ کجای دنیا ب اندازه ایرانی ها خودفروش ندیدم 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
حالا ی چیز جالب بگم از سیاست صداوسیما تاحالا توی تلویزیون دیدی یه خلافکار اسمش رضا ، علی ، زهرا ، فا ...

حالا جالبه بدونید توی فرانسه کسایی که اسمشون ماری یا مری هستش حق ندارن روسپی باشن 

چون اسم مادر مقدسه 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

اره واقعا عموم پولداره اسم دخترش گذاشت کیان دخت ‌همه گفتن وَوووولی اگه عمم که فقیر هست گذاشته بود ای ...

واییییی دقیقاااا منظور منم همین بود و الان متوجه شدم دقیقاااا تحقیقاتم ‌ فکرم درسته چون همه قبول دارن 

حالا ی چیز جالب بگم از سیاست صداوسیما تاحالا توی تلویزیون دیدی یه خلافکار اسمش رضا ، علی ، زهرا ، فا ...

کی گفته ؟شخصیت مسخره تر وخودرای تر از نقی معمولی

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
کی گفته ؟شخصیت مسخره تر وخودرای تر از نقی معمولی

نقی شخصیت کمدی نه منفی 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
حالا مه لقا شاید ولی اسم دوم خیلی بی کلاسه که

عزیزم یه دختر که خیلی خوشگل و ناز هست و میلیارد باشه و به شدت پولدار و ماشین خارجی داره اسمش مائده فرض کن باشه در نظر همه مردم واوو چه اسم شیکی چقدر قشنگه !!! 

مه لقا هم برات شاید خوب بنظر برسه چون مه لقا جابری تو ذهن آدم میاد ، در صورتی که مه لقا اسم به شدت قدیمی هست !!