2777
2789

تازه به خواهرم که مجرده میگه ایشالله پسری که میخواد بیاد تو رو بگیره مادرش بمیره ، بهتر، حالا جلوش قران هم بازه داره میخونه

بعدش هم میگه به من ایشالله مادرشوهر تو هم بمیره ، داره میره سفر ایشالله تصادف کنه بمیره ، پدرشوهرت بره زن ببره (مادرشوهر من معمولی عه نمیگم عالی هست ولی بد هم نیست ) 

باور کنین این نفرین میکنه پشت هم تو زندگی ما بچه هاش گره میوفته

اخه ادم حسابی چرا نفرین مرگ میکنی همه رو

یه مدت منو خواهرم و برادرم دائم تو بدبیاری هستیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداوند نهایت درایت و شعور هست، اینجوری نیست به هر حرف و رفتاری بها بده، شماها برای خودتون دعا کنین.

اره خدا نمیکنه ولی این انرژی منقی که مادرم دائم میده میشه بلا و مصیبت برای ما

خیلی بدم میاد از نفرین بیخود اونم نفرین مرگباور کن همیشه این نفرین میکنه بلاها سر ما میاد

به خدا مامان منم اینطور میکنه. حتی دلیل هم نداره. نفرینم نکنه فحش های رکیک بهم میده. نمیدونم دلیلش چیه با اینکه من سرم تو کار خودمه

کل کارم اینه که درس میخونم، باشگاه میرم و یه پوشش معمولی دارم. بعضی وقتام که کمر مامانم درد داره براش آشپزی میکنم و توی کار های خونه کمکش میکنم.. دیوونه شدم از دستش کاش زودتر برم دانشگاه😑

🤍.
به خدا مامان منم اینطور میکنه. حتی دلیل هم نداره. نفرینم نکنه فحش های رکیک بهم میده. نمیدونم دلیلش چ ...

من فکر میکنم مریضن ، مشکل دارن

واقعا منم خسته شدم

هر کسی و که خوشش نمیاد ازش سریع نفرین مرگ میکنه 

حالم از کاراش بهم میخوره

من فکر میکنم مریضن ، مشکل دارنواقعا منم خسته شدمهر کسی و که خوشش نمیاد ازش سریع نفرین مرگ میکنه حالم ...

مامانم میگه نگاه فلانی اینو گفته خدا مرگش بده، فلان چیزو پوشیده خدا مرگش بده یا فحش رکیک میده جوری که زده میشی

حالا خوبه شما متاهلی حداقل درحد چند ساعت ازش دوری ولی ماها که مجردیم مجبوریم پیششون باشیم. واقعا سخته

دیگه اعصاب نمونده برام

🤍.